22 yaşındaki kadına şok: 10 aylık kocası kadın çıktı!

Endonezya’da yaşayan 22 yaşındaki N.A. isimli bir genç kadın bir flört uygulaması sayesinde Ahnaf Arrafif isimli genç bir adamla tanıştı. Kendisini New York’ta eğitim görmüş bir nörolog olarak tanıtan adam kısa bir süre sonra görüşmelerin ardından Temmuz ayında evlendiler. N.A. eşi ve annesi aynı evde yaşarken şüpheli davranışlar genç kadının annesinin dikkatini çekmeye başladı.

KIYAFETLERİ İLE BANYOYA GİRİYORDU

Rüya gibi başlayıp evlilikle sonuçlanan ilişki ilk başlarda gayet iyi görünüyordu. Ancak kendini nitelikli bir doktor olarak tanıtan genç adam çok rahat bir programı varmış gibi sürekli evdeydi. Üstelik karısından sık sık para istemeye başlamıştı.

Genç adamla ilgili gariplikler sadece işi ile alakalı değildi. Hayatı ile ilgili bilgileri sır gibi saklayan ve karısını ile ailesi ile asla tanıştımayan Arrafif kıyafetlerini asla çıkarmıyordu. N.A’nın annesi damadının kıyafetleri ile banyo olduğunu görünce onun bir sahtekar olduğunu anladı.

Şüpheleri gün geçtikçe daha da artan anne bir gün evde çıkan büyük bir kavganın ardından damadından soyunmasını istedi. Bu noktada daha fazla direnemeyen adam aslında bir kadın olduğunu ve isminin ‘Ereyani’ olduğunu itiraf etti.

“KOCAMIN KADIN OLDUĞUNDAN ASLA ŞÜPHELENMEDİM”

Yerel yayın organı Tribun News’e konuşan genç kadın yaşadıklarının şokunu hala atlatamadığını ve dışarı çıktığında bile korkudan titrediğini söyledi.

Öğrendiği gerçek karşısında hayatının şokunu yaşayan N.A polise giderek şikayetçi oldu. Genç kadın ifadesinde 10 aydır kocası ile gayet samimi olduğunu ve onun erkek olduğundan asla şüphelenmediğini söyledi.

Kocasının göğsündeki yumruyu evliliğin başlarında fark ettiğini söyleyen N.A kocasının kendisine ‘hormonal sorunları’ olduğunu söylediğini belirtti.

Evliliği süresince eşiyle birden fazla kez birlikte olduğunu belirten kadın kocasının sürekli ışıkları kapattığını ve gözlerini bağladığını söyledi.

Cambi Bölge Mahkemesi’nde görülecek davanın tarihi henüz açıklanmadı. Dolandırıcı kadının eylemleri sonucu bir ceza alıp almayacağı merak konusu oldu.

Exit mobile version