223 Personel alınacak: Su ve Kanalizasyon İdaresi için başvuru tarihleri açıklandı!

223 Sözleşmeli personel alımı için ilan verildi. Boş kadrolar için verilen ilanda adayların, 15 Ağustos 2022 ile 19 Ağustos 2022 tarihleri arasında başvuruda bulunması gerektiği bildirildi.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek için onlarca personel alınacak. Alımlar mühendis, teknisyen, tekniker, restoratör, mimar, kimyager, peyzaj mimarı, laborant, ekonomist, biyolog ve tercüman kadrolarında gerçekleştirilecek. İlanda verilen başvuru şartlarını sağlayanlar, 15 Ağustos 2022 ile 19 Ağustos 2022 tarihleri arasında başvuruda bulunabilir.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI:

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmaları (12/09/1992 ve daha sonraki tarihlerde doğanlar),

İlan edilen pozisyonlar için, aranan öğrenimin yurtdışında bitirilmesi halinde; ortaöğretim kurumları için Milli Eğitim Bakanlığı, yükseköğretim için Yükseköğretim Kurulunca verilen denklik belgelerine göre işlem yapılacaktır,

Yabancı Dil şartı aranan pozisyonlarda, 6114 sayılı Kanunun 7 nci maddesinin altıncı fıkrası gereğince Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından hazırlanan Yabancı Dil Sınavları Eşdeğerliklerini Belirleme Yönergesi’ne göre işlem yapılacak, sınavların geçerlilik sürelerinde ise kendi mevzuatları dikkate alınacaktır. (Öğrenim dili %100 yabancı dil olan Yüksek Öğretim Kurumlarının Lisans Programlarından mezun olanlardan (Lisans) YDS şartı
aranmayacaktır.)

BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER:

Sınava girmek isteyen adaylar, 15/08/2022 – 19/08/2022 tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr/ adresi üzerinden elektronik ortamda BAŞVURU FORMUNU dolduracaktır.

Adaylardan istenilen bilgi ve belgeler kurum tarafından e-Devlet Kapısı üzerinden temin edilecektir.

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ:

Adaylar 15/08/2022 – 19/08/2022 tarihleri arasında, sadece https://www.turkiye.gov.tr/ adresi üzerinden elektronik ortamda başvuru yapacaktır.

Exit mobile version