23 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’in su sağlayıcılığını üstlenen İZSU, daha sağlıklı bir su için İzmir’in 30 ilçesinde dönem bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. 23 Ağustos 202 Salı günü de bu çalışmalara devam eden İZSU, bugün İzmir’in 30 ilçesinin 12’sinde su kesintilerine gitmiş bulunuyor.

İZSU, ŞU AN 12 İLÇEDE SU KESİNTİSİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında ortaya çıkan su kesintilerini resmi web sitesi aracılığıyla an ve an İzmirlilere bildiren İZSU, kesintilerden her an bölgede yaşayan vatandaşların haberdar olmasını sağlıyor. İZSU tarafından şu an uygulanan kesintiler Aliağa ilçesi Hacıömerli mahallesi; Bayraklı ilçesi Manavkuyu mahallesi; Çeşme ilçesi Çiftlik mahallesi; Dikili ilçesi Salihler mahallesi; Foça ilçesi Cumhuriyet mahallesi; Gaziemir ilçesi Hürriyet mahallesi; Karabağlar ilçesi İhsan Alyanak, Peker, Çalıkuşu, Cennetoğlu, Sarıyer, Yunus Emre, Günaltay, Kibar, Selvili, Uğur Mumcu, General Asım Gündüz, Yüzbaşı Şerafettin, Yunus Emre, Yurdoğlu, Ali Fuat Erden, Özgür ve Cennetçeşme mahalleleri; Konak ilçesi Güneşli, Zafertepe, 2.Kadriye, Çimentepe ve Selçuk mahalleleri; Ödemiş ilçesi Seyrekli, Üzümlü, Bebekler, Dereuzunyer, Tosunlar, Karadoğan, Köseler, Ortaköy, Çamyayla, Suçıktı, Kemenler ve Demircili mahalleleri; Seferihisar ilçesi Kavakdere, Tepecik, Camikebir ve Çolak İbrahim Bey mahalleleri; Tire ilçesi Atatürk, Fatih, Hürriyet ve TOKİ mahalleleri ile Torbalı ilçesi Pancar mahallesi olmak üzere 12 ilçeyi etkiliyor.

SU KESİNTİLERİ GÜN İÇERİSİNDE SONA ERİYOR

Yaşanan su kesintilerinin ne zaman sona ereceğini duyuruları içerisine ekleyen İZSU, İzmirlilerin konuyla ilgili önlem alabilmesini kolaylaştırıyor. Buna göre, İzmir’de bugün yaşanacak olan su kesintilerinden etkilenecek olan Konak ilçesindeki su kesintisi saat 12.35 itibariyle sona ererken, Dikili’deki saat 12.45’te; Çeşme’deki saat 13.00’da; Aliağa’daki saat 13.15’te; Seferihisar’daki ise, saat 13.30’da sona eriyor. Gaziemir ve Karabağlar’daki su kesintileri saat 13.45’e kadar devam ederken; Bayraklı ve Foça ilçesindeki su kesintileri saat 14.00’da bitiyor. Öte yandan Torbalı ilçesindeki su kesintisi saat 14.10’a sona erecekken, Tire ilçesindeki su kesintisi saat 15.00’da; Ödemiş ilçesindeki su kesintisi ise, saat 17.30’da sona eriyor.

Exit mobile version