Magazin

23 Eylül 2022 MasterChef Türkiye’de kazanan kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

2018 yılından bu yana ekranların en sevilen yemek yarışmalarından birisi olarak gösterilen fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dış oyunun oynandığı yeni bölümde heyecanlı anlar yaşanırken gecenin sonunda dokunulmazlık oyunu oynandı ve haftanın 5’inci ve 6’ıncı eleme adayları belli oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE DIŞ OYUN OYNANDI!

Dün yeni bölümü ile ekranlara gelen fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye’de dış oyun heyecanı yaşandı. Haftanın son takım oyunu için Diyarbakır’a giden yarışmacılar ve jüri üyeleri, bölgenin güzelliğini de tanıttı.

Yöresel Diyarbakır lezzetlerinin yapıldığı yeni bölümde Diyarbakırlı misafirler ağırlandı. Gecenin sonunda ise misafirler hem kırmızı takım hem de mavi takım oyuncularının yaptıkları yemekleri tek tek karşılaştırarak bir kapalı oylama gerçekleştirdi.

SON TAKIM OYUNUNUN KAZANANI BELLİ OLDU!

MasterChef Türkiye’nin dün akşam oynanan bölümünde Diyarbakır lezzetleri tanıtıldı. Gecenin sonunda yapılan kapalı oylamanın sonuçları, stüdyoya geldikten sonra Danilo Şef tarafından açıklandı. Yapılan kapalı oylamanın sonucunda karşı takıma göre daha fazla oyu alarak haftanın üçüncü takım oyununu kazanan mavi takım oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNU OYNANDI!

Diyarbakırlı misafirlerin yaptıkları değerlendirmelerin ardından haftanın son takım oyununu kazanan mavi takım yarışmacıları balkona çıkarak rahat bir nefes alırken kırmızı takım oyuncuları dokunulmazlık oyunu için tezgahların başlarına geçti. Verilen ürün ile en yaratıcı yemeği yapan isim Ayaz oldu.

Dokunulmazlığı kazanarak kendisini oylamada garanti altına alan Ayaz, haftanın 5’inci eleme adayı olarak kaptan Vural’ın ismini verdi. Sonrasında yapılan açık oylamanın sonucunda ismi en çok çıkarak haftanın 6’ıncı eleme adayı olan kişi ise yarışmaya yedeklerden katılan Atike oldu.