İzmir Haberleri

24 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Özel elektrik dağıtım şirketlerinden biri olan Gediz Elektrik, Türkiye’ye İzmir ve çevre illerinde hizmet veriyor. Hizmet verdiği illerde kesintisiz bir enerji akışı için sık sık bakım ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Gediz Elektrik, dönem dönem ortaya çıkabilecek olan arızaların önüne geçmek adına bu çalışmalarını sık sık tekrarlıyor. Bugün İzmir’in 15 ilçesinde birden çalışmalar gerçekleştirmeyi planlayan Gediz Elektrik, elektrik kesintileri ortaya çıkaracak olan bu çalışmalar ile ilgili bilgi vermiş bulunuyor.

24 AĞUSTOS 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Bir süredir devam eden elektrik şebekesi altyapısı iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintilerine ilişkin çalışmalarından önce bilgilendirme sağlayan Gediz Elektrik, sözleşmeleriyle gerçekleştirdiği abonelik anlaşması kapsamında çalışmalarından en az 48 saat öncesinde planlı elektrik kesintilerini kamuoyuyla paylaşıyor. Buna göre, Gediz Elektrik bugün İzmir’in 15 ilçesinde planlı olarak gerçekleştirilen şebeke iyileştirme çalışmaları kapsamında elektrik kesintileri uygulamayı planlıyor. Gediz Elektrik’in elektrik kesintileri uygulamasından etkilenecek olan ilçelerin ise; Balçova, Bergama, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Karabağlar, Karaburun, Kiraz, Konak, Menemen, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk ve Tire ilçelerinin olduğu bildirilmiş bulunuyor.

24 AĞUSTOS 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN BİTECEK?

Gerçekleştirilen elektrik kesintileri kapsamında ortaya çıkan mağduriyeti olabildiğince asgari düzeye indirmeye özen gösteren Gediz Elektrik isimli elektrik dağıtım şirketi, yayınladığı elektrik kesintileri duyuruları içerisinde İzmirlilerin konuyla ilgili önlem alacakken kullanabilecekleri bilgilere de yer veriyor. Bu bilgilerden biri ise, İzmir’de devam eden elektrik kesintilerinin ne zaman son bulacağı oluyor. Gediz Elektrik tarafından 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü yaşanan elektrik kesintileri için gerçekleştirilen bilgilendirmeye göre, bugün Balçova, Bergama, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Karabağlar, Karaburun, Kiraz, Konak, Menemen, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk ve Tire ilçelerinde kısmi olarak yaşanacak olan elektrik kesintileri en geç saat 17.30 itibariyle sona eriyor.