İzmir Haberleri

24 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir ilinin şehir suyunu sağlayan İZSU, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak İzmirlilere hizmet vermeye devam ediyor. Verdiği hizmetler kapsamında su şebekesi altyapısı bakım ve onarım çalışmaları da bulunan İZSU, haftanın yedi günü boyunca bu çalışmaları gerçekleştiriyor. Gerçekleştirdiği çalışmalar esnasında su kesintileri uygulamasına giden İZSU, İzmir’de bugün ortaya çıkacak olan su kesintilerini kamuoyu ile paylaşmış bulunuyor.

24 AĞUSTOS 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ YAŞANACAK MAHALLELER HANGİSİ?

Gerçekleştirdiği onarım çalışmaları ve Gediz Elektrik tarafından gerçekleştirilen elektrik altyapısı çalışmaları kapsamında su kesintileri uygulamasına giden İZSU, 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü İzmir’in 8 ilçesinde devam eden su kesintisi olduğunu bildirmiş bulunuyor. Bilgilendirmeyi resmi web sitesinden gerçekleştiren İZSU, kesintilerin Bornova ilçesi Evka 3 ve İnönü mahalleleri; Dikili ilçesi Çandarlı mahallesi; Foça ilçesi Cumhuriyet ve Kozbeyli mahalleleri; Menderes ilçesi Özdere mahallesi; Menemen ilçesi Gazi Mustafa Kemal, İnönü, 85.Yıl Cumhuriyet ve Doğa mahalleleri; Ödemiş ilçesi Yeniköy, Işık, Demircili, Karadoğan, Günlüce, Kayaköy, Sekiköy, İlkkurşun, Seyrekli ve Karakova mahalleleri; Tire ilçesi Turan mahallesi ile Torbalı ilçesi Fevzi Çakmak mahallesinde devam ettiğini İzmirlilere iletiyor.

24 AĞUSTOS 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Kesintilerin etkili olacağı bölgeler ve kesinti nedenleri gibi su kesintilerinin sona ereceği saatleri de İzmirliler ile paylaşan İZSU, 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü Torbalı ilçesi Fevzi Çakmak mahallesinde gerçekleşecek olan su kesintisinin saat 13.05’e kadar devam edeceğini kamuoyunu bildirirken; Bornova ile Menderes ilçesindeki su kesintilerinin saat 13.15 itibariyle sona ereceğini belirtiyor. Dikili ilçesi Çandarlı mahallesindeki su kesintisi saat 14.00’da bitecekken; Tire ilçesi Turan mahallesindeki su kesintisi saat 15.00’da sona eriyor. Öte yandan Foça ve Menemen ilçesindeki su kesintileri saat 17.00’a kadar; Ödemiş ilçesindeki su kesintisi ise, saat 17.30’a kadar sürüyor.