24 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

İzmir ili başta olmak üzere elektriklerini sağladığı tüm illerde bir süredir şebeke yenileme çalışmaları kapsamında bakım ve iyileştirmeler gerçekleştiren GDZ Elektrik, bu çalışmaların cumartesi günleri de devam edeceğini duyurdu. Bu çalışmalar kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintilerine ilişkin İzmirlileri her gün resmi web sitesi aracılığıyla bilgilendiren GDZ Elektrik, bugün için de gerekli olan bilgileri kamuoyuna sağladı.

GDZ ELEKTRİK, 24 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Yaşanan elektrik kesintilerini gerçekleştirdiği elektrik altyapısı çalışmaları kapsamında uygulayan GDZ Elektrik, yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin bugün için de bir bilgilendirme gerçekleştirdi. Her zamanki gibi bilgilendirmeyi resmi web sitesi üzerinden yapan GDZ Elektrik, elektrik kesintilerinin etkili olacağı bölgeleri açıkladı. GDZ Elektrik’in web sitesinden gerçekleştirdiği açıklamaya göre, 24 Eylül 2022 Cumartesi günü İzmir ilinin 11 ilçesinde elektrik kesintilerinin yaşanacağı öğrenildi. İzmir ilinde bugün yaşanacak olan elektrik kesintilerinden kısmi olarak etkilenecek ilçeler ise, GDZ Elektrik tarafından; Bergama, Bornova, Buca, Çiğli, Foça, Gaziemir, Karaburun, Kiraz, Menderes, Narlıdere ve Seferihisar ilçeleri olarak açıklandı.

GDZ ELEKTRİK, 24 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

İzmir’de pazar günü hariç olmak üzere devam eden elektrik çalışmaları kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintilerinin bugünkü etkisi yaşanmaya başlanmışken; GDZ Elektrik, bu etkinin ne zaman son bulacağına ilişkin de bir bilgilendirme gerçekleştirdi. GDZ Elektrik’ten yapılan bilgilendirme kapsamında elektrik kesintilerinin ne zaman başlayıp, ne zaman son bulacağına ilişkin sorular da yanıt bulmuş oldu. Bu açıklamaya göre, İzmir ilinin Bergama, Bornova, Buca, Çiğli, Foça, Gaziemir, Karaburun, Kiraz, Menderes, Narlıdere ve Seferihisar ilçelerinde bugün kısmi olarak gerçekleşeceği öğrenilmiş olan elektrik kesintilerinin en erken saat 09.00’da başlayıp; en geç ise, saat 18.00’da sona ereceği öğrenildi.

Exit mobile version