İzmir Haberleri

24 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’de hafta boyuncu etkili olan su kesintilerine ilişkin İZSU’dan bir açıklama geldi. Gerçekleştirdiği açıklamada 24 Eylül 2022 Cumartesi günü İzmir’de yaşanacak olan su kesintilerine ilişkin açıklamalar gerçekleştiren İZSU, gerçekleştirdiği açıklamalar kapsamında yaşanacak su kesintilerinden etkilenecek ilçeleri ve yaşanacak olan su kesintilerinin ne zaman sona ereceğini kamuoyuna bildirdi.

İZSU, 24 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLE VE İLÇELERDE YAŞANACAK?

Gün içerisinde bakım ve onarım çalışmalarından kaynaklı olarak ortaya çıkan su kesintilerinin etkili olacağı ilçeleri resmi web sitesi aracılığıyla açıklayan İZSU, bugün için de bir açıklama gerçekleştirdi. Bu açıklama göre İzmir’de bugünkü su kesintilerinden Bayraklı ilçesi Alpaslan, Çiçek, Bayraklı ve Fuat Edip Baksı mahalleleri; Bergama ilçesi Turabey, İnkılap ve Ertuğrul mahalleleri; Buca ilçesi Ufuk mahallesi; Dikili ilçesi Gazipaşa mahallesi; Gaziemir ilçesi Dokuz Eylül mahallesi; Narlıdere ilçesi 2. İnönü mahallesi; Selçuk ilçesi Çamlık mahallesi; Tire ilçesi Çiniyeri mahallesi; Torbalı ilçesi Yazıbaşı, İstiklal ve Bahçelievler mahalleleri; Urla ilçesi Kalabak mahallesi ve civarının etkileneceği öğrenildi.

İZSU, 24 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ SAAT KAÇTA, NE ZAMAN SONA ERECEK?

Gerçekleştirdiği su kesintilerinin ne zaman sona ereceğine ilişkin bilgiyi, resmi web sitesi aracılığıyla İzmirlilere sağlayan İZSU, 24 Eylül 2022 Cumartesi günü yaşanacak olan su kesintilerinin sona ereceği saatleri de duyurdu. Bu bağlamda Tire ilçesi Çiniyeri mahallesindeki su kesintisi saat 11.00 itibariyle bitecekken, Buca ilçesi Ufuk mahallesi ile Gaziemir ilçesi Dokuz Eylül mahallesindeki su kesintilerinin saat 11.20’de; Bayraklı ilçesi Alpaslan, Çiçek, Bayraklı ve Fuat Edip Baksı mahallelerindeki su kesintilerinin saat 11.25’te; Dikili ilçesi Gazipaşa mahallesi ile Urla ilçesi Kalabak mahallesindeki su kesintilerinin ise saat 12.00’de sona ereceği açıklandı. Öte yandan Bergama ilçesi Turabey, İnkılap ve Ertuğrul mahallelerinde yaşanacak olan su kesintilerinin saat 15.00’a kadar devam edeceği biliniyorken, Narlıdere ilçesi 2. İnönü mahallesindeki su kesintisinin saat 16.25’te; Selçuk ilçesi Çamlık mahallesindeki su kesintisinin saat 17.00’da; Torbalı ilçesi Yazıbaşı, İstiklal ve Bahçelievler mahallelerindeki su kesintisinin ise saat 19.00’da sona ereceği öğrenildi.