24 Haziran saat 00.00’dan itibaren ücretsiz olacak: Belli oldu!

Kurban Bayramı’na az bir süre kala milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren karar belli oldu. Bayram dolayısıyla akrabalarını ziyaret edecek ya da tatil planı yapan vatandaşlar ‘Köprü ve otoyollar ücretsiz mi?’ sorusunun cevabını merak ediyordu. Karar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, bayram tatili boyunca devletin işlettiği köprü ve otoyollar ücretsiz olacak. Buna göre, 24 Haziran Cumartesi günü saat 00.00’da başlayacak, 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00’de sona erecek.

Kurban Bayramı tatili nedeniyle, 24 Haziran Cumartesi günü saat 00.00’dan 3 Temmuz Pazartesi günü saat 07.00’ye kadar yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet köprüsü ücretsiz olacak.

TOPLU ULAŞIM DA ÜCRETSİZ OLACAK

Ayrıca 28 Haziran Çarşamba günü saat 00.00’dan 1 Temmuz Cumartesi saat 00:00’a kadar Başkentray, Marmaray, ve İZBAN seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.

Exit mobile version