25 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik altyapısı çalışmalarının devam ettiği İzmir’de hizmet veren özel elektrik dağıtım şirketi Gediz Elektrik, bugün de çalışmalarından kaynaklı olarak ortaya çıkacak elektrik kesintilerini bildirmiş bulunuyor. Gediz Elektrik’in gerçekleştirdiği bilgilendirmeye göre, İzmir’de bugün elektrik kesintilerinden 16 ilçe etkileniyor.

İZMİR’DE BUGÜN ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR MI, 25 AĞUSTOS 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Yaşanan elektrik kesintilerini genellikle gerçekleştirdiği elektrik şebekesi bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında uygulayan Gediz Elektrik, hafta boyunca bu çalışmalarını ilçelerin kısmi bölgelerinde gerçekleştiriyor. Bu çalışmaların ortaya çıkardığı elektrik kesintilerine ilişkin resmi web sitesinden çalışmalarından önce duyurular yayınlayan Gediz Elektrik, bu duyurulara göre 25 Ağustos 2022 tarihinde 16 ilçede elektrik kesintisine gitmeyi planlanıyor. İzmir’de bugün yaşanacak elektrik kesintilerinden kısmi olarak etkilenecek olan ilçeler ise; Bergama, Bayraklı, Bornova, Buca, Dikili, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Kiraz, Karşıyaka, Konak, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire ve Torbalı olarak biliniyor.

İZMİR’DE BUGÜN ELEKTRİKLER NE ZAMAN GERİ GELECEK, 25 AĞUSTOS 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN BİTECEK?

Yaşanacak olan elektrik kesintilerinin ortaya çıkaracağı sorunlara karşı İzmir’de yaşayan vatandaşların önlem alabilmesini sağlayan Gediz Elektrik, bunun için özellikle elektrik kesintilerinin ne zaman başlayıp, ne zaman sona ereceğini bildiriyor. Resmi web sitesi içerisinde yayınladığı duyurularda bu bilgiye yer veren Gediz Elektrik, her bölgede farlı sürelerde elektrik kesintisi uygulamasına gidebiliyor. Gediz Elektrik tarafından yapılan duyuruya göre, 25 Ağustos 2022 Perşembe günü İzmir ilinin Bergama, Bayraklı, Bornova, Buca, Dikili, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Kiraz, Karşıyaka, Konak, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire ve Torbalı ilçelerinde yaşanacak olan elektrik kesintileri farklı saatlerde son bulmak ile birlikte, en geç saat 17.30’da sana eriyor.

Exit mobile version