25 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’de şehir şebekesinden dağıtılan sudan sorumlu olan kurum İZSU, daha sağlıklı ve kesintisiz bir su sağlayabilmek adına hafta boyunca bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar ise, ortaya kısa süreli su kesintileri çıkarıyor.

25 AĞUSTOS 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ İLÇE VE MAHALLELERDE YAŞANACAK?

İzmir’de devam eden bakım ve onarım çalışmalarının ortaya çıkardığı elektrik kesintilerine ilişkin gerekli bilgilendirmeleri düzenli olarak resmi web sitesinden gerçekleştiren İZSU’nun duyurularına göre su kesintilerinden 25 Ağustos 2022 Perşembe günü 10 ilçe etkileniyor. Su kesintilerinden etkilenecek olan ilçe ve mahalleler ise Bergama ilçesi Turabey, Atmaca, Zafer, İnkılap, Ertuğrul, Barbaros, Kurtuluş, Talatpaşa, Gazipaşa, Selçuk ve Maltepe mahalleleri; Buca ilçesi Kuruçeşme mahallesi; Çeşme ilçesi Ildır mahallesi; Foça ilçesi Mustafa Kemal Atatürk mahallesi; Karabağlar ilçesi Günaltay, Selvili, Yunus Emre, Kibar, Sarıyer ve Eğlenhoca mahalleleri; Karşıyaka ilçesi Yalı mahallesi; Kemalpaşa ilçesi Örnekköy mahallesi; Menderes ilçesi Özdere mahallesi; Ödemiş ilçesi Balabanlı, Konaklı, Kazanlı, Çamlıca, Küre, Küçükören, Hamam, Güney, Demirdere, Birgi, Ovakent ve Mescitli mahalleleri; Seferihisar ilçesi Ulamış mahallesi olarak biliniyor.

25 AĞUSTOS 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ NE ZAMAN BİTECEK?

 

Yaşanacak su kesintilerinin ne zaman sona ereceğini ilişkin bilgiyi su kesintileri duyurusuna iliştiren İZSU, kesintilerin sona ereceği saati bugün için de bildirmiş bulunuyor. Buna göre Bergama, Çeşme ve Kemalpaşa devam eden su kesintilerinin saat 13.00 itibariyle sona ermesi beklenirken; Karşıyaka ilçesindeki su kesintisinin saat 13.10’a, Menderes ilçesindeki su kesintisinin saat 13.15’e, Buca ilçesindeki su kesintisinin saat 13.45’e, Karabağlar ilçesindeki su kesintisinin saat 14.00’a, Seferihisar ilçesindeki su kesintisinin ise saat 14.20’e kadar devam etmesi bekleniyor. Öte yandan Foça ilçesindeki su kesintisi saat 17.00’da sona ererken; Ödemiş ilçesindeki su kesintisi ise saat 18.00’de bitiyor.

Exit mobile version