Magazin

25 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye: İkinci takım oyununu kim kazandı? Eleme potasına kim gitti?

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye, yeni sezonda da fırtına gibi esmeye devam ediyor. 1 Temmuz tarihinden bu yana yeni sezonu ile ekranlarda olan fenomen yarışma programı, pazartesi gününden itibaren takım oyunları ile izleyicisinin karşısına çıkmaya başladı.

Yaklaşık bir buçuk aydır eleme etapları ile ekranlara gelen ve ana yarışmacı kadrosunun belirlenmesi adına hummalı bir çalışma yürüten MasterChef Türkiye yarışması, cumartesi günü yayınlanan bölümünde 18’inci yarışmacıyı da belirleyerek nihayet ana kadroyu tamamladı. Kadronun tamamlanmasının hemen ardından pazartesi günü ilk kaptanlık oyunu ile izleyicinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye, dün akşam haftanın ikinci takım oyunu ile heyecanlandırdı.

Mavi takım ve kırmızı takımın ikinci kere karşılaştıkları yarışma, heyecanlı anlara şahitlik etti. İlk takım oyununu kaybeden kırmızı takım ikinci oyunu kazanmak için var gücünü ortaya koyarken, mavi takım ise başarısını devam ettirmek üzere çalışmalara başladı.

Jüri üyelerinin istedikleri menüyü en iyi şekilde hazırlamak adına çalışmalara başlayan takımlar, sürenin sonunda yemeklerini jüriye tattırdı. Gecenin sonunda oynanan dokunulmazlık oyunu ile haftanın 3’üncü ve 4’üncü eleme adayları belli oldu.

FRANSIZ MUTFAĞI İSTENDİ!

Jüri üyeleri dün akşam yayınlanan bölümde mavi takım ve kırmızı takımın Fransız mutfağından seçilmiş olan yemekleri yapmalarını istedi.

KAZANAN BELLİ OLDU!

Süre sonunda hazırladıkları tabakları jüri üyelerine tattıran takımlar heyecanlı dakikalar geçirdi. Takımların yaptıkları yemekleri değerlendiren jüri üyeleri, gecenin kazananı kırmızı takım olarak ilan etti.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonunda yarışmayı kaybeden kırmızı takım oyuncuları dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlığı kazanan Serpilay 3’üncü eleme adayı olarak Büşra’yı söylerken oylama sonucunda ismi daha çok çıkarak 4’üncü eleme adayı olan isim Dilan oldu.