25 TL sınırına dayanan akaryakıt fiyatlarına, Petrol Ofisi’nden müdahale: 2 gün içinde gelene 500 TL’lik akaryakıt indirimi tanımlanacak!

Rusya- Ukrayna savaşından sonra arka arkaya zam alan akaryakıt fiyatları, vatandaşların ceplerini sıfırladı. Bu noktada devreye giren Petrol Ofisi, ING Bank ile anlaştığını duyurarak 500 TL’lik hediye para kazanımlı akaryakıt kampanyası başlattığını duyurdu.

Petrol Ofisi’nden ING Bank ile İş Birliği!

Petrol Ofisi, artan akaryakıt fiyatlarına karşın müşteri sayısını kaybetmemek adına yeni bir kampanya geliştirdiğini açıkladı. Kampanya kapsamında ING Bank ile el sıkıştığını duyuran firma, ilgili detayları aktardı.

Hem ING Bank’ın hem de Petrol Ofisi’nin resmi internet sitelerinde yer alan açıklamaya göre 1 Haziran tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayan ve 12 ay boyunca her ay en az 500 TL tutarında akaryakıt harcaması yapacağını taahhüt eden vatandaşlara, 500 TL tutarında hediye para ödülünün verileceğini bilgisi kaydedildi.

Petrol Ofisi Akaryakıt Kampanyası Koşulları

Petrol Ofisi- ING Bank iş birliği çerçevesinde geliştirilmiş olan 500 TL hediye para kazanımlı akaryakıt kampanyasının geçerli olabilmesi için harcamaların ING Kart aracılığı ile Petrol Ofisi’nin mobil uygulaması aracılığı ile yapılması gerektiği bilgisi kaydedildi. Kampanya onayının verilmesinden sonra ise harcamanın yapılacağı ING kredi kartına “PO Aylık Yakıtınız Bizden” açıklaması ile 500 TL’nin yatırılacağı bildirildi.

Yalnıza bireysel kart sahiplerinin başvurularına açık olan bu kampanyaya, verilen 12 aylık kalma sözünün tutulmaması durumunda ise eksik aylar için hesaplanan ücretlerin, ekstreye borç olarak yansıtılacağı belirtildi.

Petrol Ofisi Akaryakıt Kampanyası Başvurusu Nasıl Yapılır?

Petrol Ofisi’nin ING Bank ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında akaryakıt harcamaları konusunda indirim desteği almak isteyen vatandaşların, ING Bank’ın mobil uygulamasını telefonlarına indirmeleri gerekmektedir. Açılan mobil uygulamada yer alan “kampanyalar” kısmından akaryakıt kampanyasına onay verilmesi, kampanya sürecinin başlaması için yeterlidir.

Exit mobile version