25 yaşın altındaki kişilerin IBAN’larına para yatırılacak: Karşılıksız 3 bin TL almak için hemen başvuru yapın!

Yüzlerce kişiye destek kararı alındı. Bu yıl içinde hesaplara karşılıksız 3 bin TL ödeme yapılacak. Alınan karara göre, 25 yaşın altındaki öğrencilere ulaşım desteği verilecek. Ulaşım desteğinin ailelerinden uzakta eğitim gören öğrencilere verileceği bildirildi. Ulaşım desteği, gidiş-dönüş 750 TL toplamda bu yıl için 3 bin TL olarak ödenecek.

Üniversite öğrencilerine ulaşım desteği veriliyor. 25 yaşın altındaki öğrencilerin yararlanabileceği 2023 yılında öğrenci ulaşım desteği ücreti artırılarak 750 TL’ye çıkartılacak. Bu kapsamda, üniversite öğrencileri 2023 yılında toplam 3 bin TL ulaşım desteği alacak.

ULAŞIM DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ulaşım Desteği başvurusunu sadece öğrenciler değil aileleri de yapabiliyor. Öğrenci ailesinin ikamet ettiği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na başvuru işlemleri, bizzat gerçekleştirilecek. Yapılacak değerlendirme sonrasında öğrencilerin ulaşım desteği alıp alamayacağı karara bağlanacak.

ULAŞIM DESTEĞİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Ailesinden uzakta eğitim görenler, 25 yaşının altındaki lisans öğrencileri ve Türk Vatandaşı öğrenciler ulaşım desteği başvurusunda bulunabilir. Açıköğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri ulaşım desteği alamayacak.

Exit mobile version