Magazin

2,5 Yıldır Gizlediği İlişkisini Sosyal Medya Hesabından Duyurdu! Dudak Dudağa Pozları Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Show TV ekranlarının beğenilen Baba dizisinin başrol oyuncularından olan Hakan Kurtaş, İlhan Karaçam karakterini canlandırıyor ve izleyenlerin takdirini topluyor. Oyunculuk performansı ile büyük hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncunun özel hayatı merak ediliyor. Bir süredir ünlü senarist Pınar Bulut ile aşk yaşadığı iddia edilen ünlü oyuncu, sessizliğini bozdu. Yaptığı dudak dudağa paylaşımlar sosyal medyayı salladı. Ayrıntıları sizin için araştırdık.

Aşklarını Gözlerden Uzak Yaşamayı Tercih Ettiler

Baba dizisinde canlandırdığı İlhan karakteri ile izleyenlerin gönlünde taht kuran Hakan Kurtaş, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Ünlü oyuncunun hayatında birinin olup olmadığı hayranlarının en çok merak ettiği konuların başında yer alıyor. Magazin muhabirlerinin sorularını her seferinde cevapsız bırakan ünlü oyuncu sessizliğini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bozdu.

Başarılı senarist Pınar Bulut ile aşk yaşadığı iddia edilen Hakan Kurtaş, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile bu iddiaları doğruladı. Yaklaşık 3 senedir birlikte olan çift, birlikte olduklarını ilk defa açıkladılar. Dudak dudağa verdikleri romantik poz, sosyal medyada olay oldu. Ünlü ikilinin hayranları, yapılan paylaşıma dakikalar içerisinde binlerce beğeni yaptı.

İddiaları Doğrulayan Bir Paylaşım Yaptı!

Mucize Doktor dizisinde oyuncu olan Hakan Kurtaş, dizinin senaristi olan Pınar Bulut ile ilk kez bu dizinin setinde tanıştı. İkilinin sette başlayan arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü. Yaklaşık üç senedir birlikte olan çift, birlikteliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu.

İkilinin 3 senedir süren bu sessizliği geçtiğimiz günlerde son buldu. Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen çift, bu iddiaları doğrulayan bir paylaşım yaptı. 34 yaşındaki Hakan Kurtaş, 40 yaşındaki sevgilisi Pınar Bulut ile romantik bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı.