Ekonomi

250 bin TL ile dükkan sahibi olma fırsatı sunan o banka!

Vakıfbank’tan satılık dükkan fırsatı kampanya duyurusu! 250 bin TL ile dükkan sahibi olunur mu diyen vatandaşların ağzı açık kaldı. TOKİ sosyal konutlar sokağında İzmit şehrinde 250 bin TL ile dükkan sahibi olma fırsatı sunuldu.

Vakıfbank öyle bir kampanya yaptı ki duyanların ağzı açık kaldı. Gözlerini bu kampanya ile üzerine çekmeyi başardı. Vakıfbank yeni bir kampanya ile gayrimenkul fırsatına imza atarak, vatandaşların konut ve iş yeri sahibi yapıyor. 250 bin TL ile 27 metre karelik iş yerini satışa çıkardı. TOKİ sosyal konutlar sokağında İzmit Akpınar semtinde satışa çıkan bu iş yerleri sadece 250 bin TL’dir.

Son teklif için son 19 saat alarmı verildi

Vakıfbank her geçen gün yeni kampanya duyurusu ile vatandaşları şaşırtmaya devam ediyor. Bu defa da İzmit şehrinin Akpınar semtinde TOKİ sosyal konutlar sokağında 250 bin TL ile 27 metre karelik iş yeri satışları başladığı duyurusunda bulundu. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar için son teklife 19 saat kaldığını da açıkladı. Bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşların minimum 5 bin TL artış teklifi sunabileceklerinin de açıklamasını yapan Vakıfbank, fırsat için son saatler kaldığını söyledi. Şuan için kullanım durumunun dolu olduğunu belirten Vakıfbank satış gerçekleştiği takdirde boşaltılacağını da açıkladı.

Bu fırsat için cüzi bir miktar teminat bedeli istenmekte

Vakıfbank tarafından duyurulan 250 bin TL ile 27 metre karelik iş yeri satışı için cüzi bir miktar teminat bedeli istenmekte. Bu istenen teminat bedeli ise 12 bin 500 TL olarak açıklandı. Birinci katta bulunan dairenin bina yaşı 16 olarak belirtildi. 250 bin TL ile satışa çıkan bu iş yeri fırsatının başvuruları Derince Kocaeli şubesinde gerçekleşeceği açıklandı. Taşınmazın yapı kayıt belgesi de mevcut olduğu belirtildi. Yeni bir iş yeri kurmak isteyen vatandaşlara büyük bir fırsat sunan Vakıfbank tercih sebebi haline geldi. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen vatandaşlar soluğu Derince Kocaeli Vakıfbank şubesinde aldılar. Başlangıç bedelinin 12 bin 500 olması da önemli bir detay.