İzmir Haberleri

26 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’in tüm ilçelerinde su altyapısı ile ilgili çalışmaları üstlenen İZSU, dönem dönem bakım ve onarım çalışmaları ile altyapısına müdahale ediyor. Bu müdahalelerde su kesintilerine giden İZSU, bugün de 8 ilçede su kesintileri ortaya çıkacağını bildirmiş bulunuyor.

26 AĞUSTOS 2022 CUMA GÜNÜ İZMİR SU KESİNTİSİ YAŞANACAK İLÇE VE MAHALLELER HANGİLERİ?

Gerçekleştirilen su kesintilerine ilişkin planlı ya da plansız fark etmeksizin İzmirlileri bilgilendiren İZSU, yaşanacak olan su kesintilerinin etkileneceği bölgeleri tek tek resmi web sitesi üzerinden kamuoyuyla paylaşıyor. Buna göre, 26 Ağustos 2022 Cuma günü yaşanan su kesintileri Bayındır ilçesi Arıkbaşı mahallesi; Beydağ ilçesi Halıköy, Tosunlar ve Yağcılar mahalleleri; Bornova ilçesi Kazımdirik mahallesi; Çeşme ilçesi Dalyan ve Germiyan mahalleleri; Foça ilçesi Fevzi Çakmak ve Mustafa Kemal Atatürk mahalleleri; Menderes ilçesi Özdere ve Çamönü mahalleleri; Ödemiş ilçesi Konaklı, Yolüstü, Pirinççi, Bıçakçı, Büyükavulcuk, Demircili, Yeniköy, Işık, Ovakent, Çaylı, Emirli ve Gereli mahalleleri ile Seferihisar ilçesi Tepecik mahallesini etkilemeye devam ediyor.

26 AĞUSTOS 2022 CUMA İZMİR SU KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Gerçekleştirdiği su kesintileri duyuruları içerisinde İzmirlilere detaylı bir bilgilendirme gerçekleştirmeyi ihmal etmeyen İZSU, bu kesintilerin ne zamana kadar devam edeceğini de duyuruları içerisine ekliyor. Buna göre Seferihisar ilçesi Tepecik mahallesindeki su kesintisi 11.30’a kadar sürerken, Bornova ilçesi Kazımdirik mahallesi ile Foça ilçesi Fevzi Çakmak ve Mustafa Kemal Atatürk mahallelerindeki su kesintisi saat 12.00’ye kadar; Çeşme ilçesi Dalyan ve Germiyan mahalleleri ile Bayındır ilçesi Arıkbaşı mahallesindeki su kesintisi saat 13.00’a; Menderes ilçesi Özdere ve Çamönü mahallelerindeki su kesintisi ise, saat 13.15’e kadar devam ediyor. Öte yandan GDZ Elektrik şirketinin devam eden elektrik altyapı çalışmalarından kaynaklı olarak suların kesildiği Beydağ ilçesinde sular saat 17.00’da geri gelirken, Ödemiş ilçesinde ise, saat 18.00’da geri veriliyor.