İzmir Haberleri

26 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’de su altyapısına ilişkin bir süredir bakım ve onarım temelli çalışmalar gerçekleştiren İZSU, gerçekleştirdiği bu çalışmalar esnasında iş ve işçi sağlığı nedeniyle su kesintileri uygulamasına gidiyor. Su kesintileri oldukça kısa süreli ortaya çıkaran İZSU, bugün için de birkaç saatlik su kesintisi uygulayacağı bölgeleri açıklamış bulunuyor.

İZSU, 26 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLE VE İLÇELERDE YAŞANACAK?

İzmir genelinde gerek bakım gerekse onarım çalışmaları kapsamında devam eden su kesintilerine ilişkin gün içerisinde resmi web sitesi aracılığıyla kamuoyunu bilgilendiren İZSU, bu kapsamda su kesintilerinin ortaya çıkacağı ilçe ve mahalleri tek tek İzmirlilere iletiyor. İZSU’nun web sitesine göre, 26 Eylül 2022 Pazartesi günü İzmir ilinde şu an için devam eden su kesintilerinin Bornova ilçesi Atatürk mahallesi; Çeşme ilçesi Cumhuriyet mahallesi; Dikili ilçesi Denizköy mahallesi; Kiraz ilçesi Kırköy ve Yeni mahalleleri; Konak ilçesi Alsancak mahallesi; Narlıdere ilçesi Altıevler mahallesi; Tire ilçesi Alaylı mahallesi ile civarını etkilemesi bekleniyor.

İZSU, 26 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ SAAT KAÇTA, NE ZAMAN SONA ERECEK?

Yaşanacak olan su kesintilerine ilişkin İzmirlileri düzenli olarak bilgilendirdiği gibi detaylı olarak da bilgilendiren İZSU, gerçekleştirdiği su kesintilerinin ortaya çıkardığı kesinti süresine muhakkak su kesintileri duyuruları içerisinde yer veriyor. Buna göre, 26 Ağustos 2022 tarihinde İzmir ilinin Konak ilçesi Alsancak mahallesinde yaşanan su kesintisinin saat 11.50’ye kadar devam etmesi bekleniyorken, Bornova ilçesi Atatürk mahallesi ile Çeşme ilçesi Cumhuriyet mahallesinde yaşanan su kesintilerinin saat 12.00’a; Dikili ilçesi Denizköy mahallesinde yaşanan su kesintisinin saat 12.30’a; Narlıdere ilçesi Altıevler mahallesinde yaşanan su kesintilerinin saat 12.45’e; Kiraz ilçesi Kırköy ve Yeni mahallelerinde yaşanan su kesintilerinin saat 13.30’a; Tire ilçesi Alaylı mahallesinde yaşanan su kesintilerinin ise saat 14.00’a kadar devam etmesi bekleniyor.