27 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’in şehir suyuna ilişkin tüm çalışmaları yürüten bir kamu kurumu olan İZSU, şehir suyu altyapısında bakım ve onarım çalışmaları da gerçekleştiriyor. Gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmaları ile daha sağlıklı bir su sağlamayı amaçlayan İZSU, bu çalışmalar esnasında iş ve işçi sağlığı güvenliği nedeniyle su kesintileri uygulamasına gidebiliyor.

27 AĞUSTOS 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLELERDE YAŞANACAK?

İzmir’de yaşanacak su kesintilerine ilişkin an ve an İzmirlileri resmi web sitesi aracılığıyla bilgilendiren İZSU, bu su kesintileri ile ilgili 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü için de bir duyuru yayınlamış bulunuyor. Bu duyuruya göre, şu an İzmir’in 6 ilçesi ve 12 mahallesinde su kesintileri devam ediyor. Kesintilerden etkilenen bölgeler ise Kiraz ilçesi Haliller mahallesi; Menderes ilçesi Özdere mahallesi; Menemen ilçesi Çavuş mahallesi; Ödemiş ilçesi Birgi, Kaymakçı, Emirli, Mescitli ve Orhangazi mahalleleri; Torbalı ilçesi Muratbey, Cumhuriyet ve Fevzi Çakmak mahalleleri ve Urla ilçesi Gülbahçe mahallesi olarak İZSU tarafından bildirilmiş bulunuyor.

27 AĞUSTOS 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

İzmir’de ortaya çıkan su kesintilerine ilişkin detaylı bir bilgilendirme sağlayan İZSU, her bölgedeki kesintinin sona ereceği saati de kamuoyu ile paylaşıyor. Buna göre, İzmir’den bugün gerçekleşen su kesintilerinden Urla ilçesi Gülbahçe mahallesindeki su kesintisi saat 12.30’da sona ererken, Torbalı ilçesi Muratbey, Cumhuriyet ve Fevzi Çakmak mahallelerindeki su kesintisi saat 13.00’a; Menderes ilçesi Özdere mahallesindeki su kesintisi saat 13.15’e; Menemen ilçesi Çavuş mahallesindeki su kesintisi ise saat 16.00’a kadar sürüyor. Öte yandan Kiraz ilçesi Haliller mahallesindeki su kesintisi saat 17.00’da bitecekken; Ödemiş ilçesi Birgi, Kaymakçı, Emirli, Mescitli ve Orhangazi mahallelerindeki su kesintileri ise saat 18.00’e kadar devam ediyor.

Exit mobile version