İzmir Haberleri

27 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik altyapısı çalışmalarının devam ettiği İzmir’de çalışmalardan sorumlu olan özel elektrik dağıtım şirketi GDZ Elektrik’ten yeni bir açıklama geldi. 27 Eylül 2022 Salı gününde gerçekleştirilecek olan elektrik altyapısı çalışmalarının etkili olacağı bölgeleri duyuran GDZ Elektrik, bu bölgelerde elektrik kesintisi yaşanıp yaşanmayacağına ilişkin de bir bilgilendirme gerçekleştirdi.

GDZ ELEKTRİK, 27 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Elektrik altyapısının iyileştirilmesi ve şebekelerinin bakımının gerçekleştirilmesi kapsamında bir süredir İzmir’de elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren GDZ Elektrik, kendi web sitesinden gerçekleştirdiği açıklamayla çalışmaların bu hafta da süreceğini duyurdu. 27 Eylül 2022 Salı günü için de bu çalışmaların plan ve programlamasını gerçekleştiren GDZ Elektrik, çalışmaların İzmir ilinde 15 ilçeyi etkileyeceğini duyurdu. Çalışmaların ortaya çıkaracağı elektrik kesintilerine karşı da İzmirlileri uyaran GDZ Elektrik, yaşanacak olan elektrik kesintilerinin etkili olacağı ilçeleri; Bayraklı, Buca, Çiğli, Dikili, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kiraz, Konak, Menderes, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk ve Urla ilçeleri olarak açıkladı.

GDZ ELEKTRİK, 27 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Ortaya çıkan elektrik kesintileri hakkında her gün detaylı bir bilgilendirme gerçekleştiren GDZ Elektrik, bugün için gerçekleştirdiği bilgilendirmeler içerisinde de detaylar verdi. Bu detaylar kapsamında elektrik kesintilerinin ne zaman başlayıp, ne zaman son bulacağına ilişkin bilgilendirme sağlayan GDZ Elektrik, bu süre zarfında elektrik kesintilerinin etkili olacağı bölge halkından konuya ilişkin önlem almasını talep etti. Buna göre, 27 Eylül 2022 Salı günü İzmir ilinin Bayraklı, Buca, Çiğli, Dikili, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kiraz, Konak, Menderes, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk ve Urla ilçelerinde kısmi olarak ortaya çıkacak olan elektrik kesintilerinin saat 09.00 ile 17.30 arasında yaşanacağı öğrenildi.