İzmir Haberleri

27 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir ilindeki su altyapısı çalışmalarını gerçekleştiren İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında bugün İzmir ilinin 8 ilçesinde kısa süreli su kesintilerinin yaşanacağını açıkladı.

İZSU, 27 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLE VE İLÇELERDE YAŞANACAK?

İzmir ilinde devam eden su altyapısı çalışmaları kapsamında uygulanan su kesintileri için İzmirli vatandaşları uyaran İZSU, kendi web sitesinden 27 Eylül 2022 Salı günü için bir duyuru yayınladı. İZSU’nun duyurusuna göre, İzmir’de şu an devam eden su kesintilerinden Bayraklı ilçesi Körfez, Cengizhan ve R. Şevket İnce mahalleleri; Bergama ilçesi Fatih ve İslamsaray mahalleleri; Beydağ ilçesi Cumhuriyet mahallesi; Bornova ilçesi Gazi Osman Paşa, Yeşilova ve Tuna mahalleleri; Kınık ilçesi Aşağı mahallesi; Ödemiş ilçesi Kaymakçı, Mescitli ve Emirli mahalleleri; Seferihisar ilçesi Payamlı mahallesi; Torbalı ilçesi Ahmetli ve Sağlık mahalleleri ve civarlarının etkilendiği öğrenildi.

İZSU, 27 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ SAAT KAÇTA, NE ZAMAN SONA ERECEK?

İzmir’de bölge bölge gerçekleştirilen su kesintilerinin etkili olacağı saatleri de İzmirliler ile paylaşmayı ihmal etmeyen İZSU, 27 Eylül 2022 Salı günü için su kesintilerinin sona ereceği saatleri duyurdu. Buna göre, Bornova ilçesi Gazi Osman Paşa, Yeşilova ve Tuna mahallelerindeki su kesintisi saat 11.25; Seferihisar ilçesi Payamlı mahallesindeki su kesintisi 11.35; Kınık ilçesi Aşağı mahallesindeki su kesintisi saat 12.00; Beydağ ilçesi Cumhuriyet mahallesindeki su kesintisi saat 13.00; Torbalı ilçesi Ahmetli ve Sağlık mahallelerindeki su kesintileri saat 13.30’a kadar devam edecekken, Bayraklı ilçesi Körfez, Cengizhan ve R. Şevket İnce mahallelerindeki su kesintilerinin saat 15.00’a; Ödemiş ilçesi Kaymakçı, Mescitli ve Emirli mahallelerindeki su kesintilerinin saat 17.00’a; Bergama ilçesi Fatih ve İslamsaray mahallelerindeki su kesintilerinin ise saat 17.30’a kadar süreceği öğrenildi.