27. Tüketici Ödülleri’ne başvurular başladı

Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen Tüketici Ödülleri bu yıl 27'nci kez düzenleniyor. Beş ayrı başlıkta ödül verilecek.

Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü’nce tüketici bilincini geliştirmek ve bu yönde hak arama alışkanlıklarını yaygınlaştırmak, tüketici haklarına saygılı kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmek, tüketicinin korunması ve bilinçlendirilmesi ile ilgili bilimsel çalışmaları özendirmek amacıyla, “Bilinçli Tüketici Ödülü”, “Radyo-Televizyon Programı Ödülü”, “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü”, “Bilimsel Çalışma Ödülü” ve “Tüketici Özel Ödülü” dallarında her yıl hak sahiplerine verilen Tüketici Ödülleri’nin bu yıl 27’ncisi verilecektir.
2023 yılı faaliyetlerine göre verilecek olan “27. Tüketici Ödülleri” ilanı ekte gönderilmektedir. Ayrıca, ilan metni Ticaret Bakanlığı web sitesi www.ticaret.gov.tr ve https://tuketici.ticaret.gov.tr/ internet sitesinde yayınlanmıştır.
Önerilecek kişi, kurum ve kuruluşların başvurularına esas teşkil edecek bilgi ve belgelerin açıklamalar bölümüne dikkat edilerek ekli forma işlenmesi ve en geç 20.01.2024 tarihi mesai bitimine kadar İzmir Ticaret İl Müdürlüğü’ne bildirilmesi gerekmektedir.

Exit mobile version