Kamu

273 Sekreter alımı için başvurular İŞKUR üzerinden başladı! Sekreter maaşları ne kadar?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sayfası üzerinden personel alımları devam ediyor. Kurum sayfasında 273 sekreter alımı için başvurular başladı. Peki, sekreter olmak için başvuru şartları nelerdir? Sekreter maaşları ne kadar?

İlkokul, lise ve lisans mezunları sekreter alımlarını merak ediyorlar. İŞKUR resmi internet sayfasında yeni sekreter alım ilanları yayınladı. Yayınlanan ilanlarda alımların farklı şehirler ve farklı şirketler için yapılacağı görüldü.

Sekreter İlanları Genel Başvuru Şartları

İlanlara başvuru yapacak olan adayların pozisyonlara göre belirlenen özel şartlara haiz olmaları gerekiyor. Ancak adayların genel şartlara da haiz olması gerekiyor. İşte adaylarda aranan genel şartlar:
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
Türkiye İş Kurumu ‘na kayıtlı olmak,
Büro içindeki araç ve gereçleri kullanabilecek,
Telefondan randevuları ayarlayabilecek, planlayabilecek.
Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olmak.
Ekip çalışmasına uygun ve uyumlu,
Diksiyonu düzgün dış görünüşüne özen gösteren
Bilgisayar Kullanmayı Ve Ofis Programları (WORD, EXCEL BİLEN )

İlana ulaşmak için tıklayınız. 

Başvuru nasıl yapılır?

Sekreter olmak isteyen vatandaşlar, aşağıda verilen linke tıklayarak ve İŞKUR resmi sitesine T.C. kimlik numaraları ve şifre bilgilerini girerek ilanlara başvuruda bulunabilirler.

Sekreter Maaşı Ne Kadar?

Sekreter maaşı ortalama aylık 3.060 – TL’dir. En düşük Sekreter maaşı 2.826 –TL olarak biliniyor. Sekreter maaşları çalışan şirkete bağlı olarak farklılık gösterebiliyor.