İzmir Haberleri

28 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’de suları sağlayan kamu kurumu olan İZSU (İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü), gerçekleştirdiği su altyapısı çalışmaları hakkında bugün için bir bilgilendirme yayınladı. Bu bilgilendirme içerisinde İzmir’de bugün su kesintileri yaşayacak olan ilçe ve mahallelerin listesi yer aldı.

İZSU, 28 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLE VE İLÇELERDE YAŞANACAK?

Gün içerisinde ortaya çıkan su kesintilerine ilişkin gerekli bilgilendirmeleri kesintilerden önce kendi web sitesi içerisinde gerçekleştiren İZSU, gerçekleştirdiği bilgilendirme doğrultusunda 28 Eylül 2022 Çarşamba günü su kesintileri yaşayacak ilçe ve mahalleleri kamuoyuna duyurdu. Buna göre İzmir’de şu an Beydağ ilçesi Yukarıtosunlar mahallesi; Bornova ilçesi İnönü ve Doğanlar mahalleleri; Çeşme ilçesi Cumhuriyet ve Musalla mahalleleri; Karaburun ilçesi Saip mahallesi; Kemalpaşa ilçesi Bağyurdu mahallesi; Konak ilçesi Ege, Umurbey ve Halkapınar mahalleleri; Menderes ilçesi Çatalca mahallesi; Narlıdere ilçesi Sahilevleri mahallesi; Ödemiş ilçesi Ocaklı ve Seyrekli mahalleleri; Seferihisar ilçesi Payamlı mahallesi ve Tire ilçesi İstiklal mahallesi ile civarında su kesintilerinin görüldüğü öğrenildi.

İZSU, 28 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ SAAT KAÇTA, NE ZAMAN SONA ERECEK?

İzmir’de devam eden su kesintilerine karşı, İzmirlileri önlem almaya davet eden İZSU, kesintilerin sona ereceği saati de açıkladı. Buna göre, Konak ilçesindeki su kesintisinin saat 11.10 itibariyle sona ereceği öğrenilirken, Tire ve Beydağ ilçesindeki su kesintisinin saat 11.30’da; Seferihisar ilçesindeki su kesintisinin saat 11.35’de; Narlıdere ilçesindeki su kesintisinin saat 11.40’da; Bornova ilçesindeki su kesintisinin saat 11.45’te; Kemalpaşa ilçesindeki su kesintisinin ise saat 12.00’da sona ereceği bilgisine ulaşıldı. Öte yandan Menderes ve Ödemiş ilçesindeki su kesintisinin saat 14.00’a kadar süreceği bilinirken, Çeşme ilçesindeki su kesintisinin saat 15.00’a; Karaburun ilçesindeki su kesintisinin ise saat 17.00’a kadar devam edeceği öğrenildi.