İzmir Haberleri

28 Temmuz 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik dağıtımın özelleştirilmesinin ardından İzmir ve çevresinin elektrik sağlayıcılığını üstlenen Gediz Elektrik, şimdilerde gerçekleştirdiği şebeke iyileştirme çalışmaları kapsamında vatandaşların dikkatini çekmeye başladı. Özellikle bu çalışmaların ortaya iş ve işçi güvenliği nedeniyle elektrik kesintileri çıkarması, İzmirlileri bölgelerinde yaşanacak elektrik kesintileri konusunda meraklandırır hale getirdi. Öte yandan yaşanacak planlı elektrik kesintilerinde düzenli olarak bilgilendirme sağlayan Gediz Elektrik, bugün için de bir bilgilendirme duyurusu yayınladı.

İZMİR’İN 30 İLÇESİNİN 17’SİNDE ELEKTRİK YOK

Gerçekleştirilen şebeke iyileştirme çalışmalarını planlı bir şekilde yapan Gediz Elektrik, bugün yapılacak olan planlı iyileştirme çalışmalarının ortaya çıkaracağı elektrik kesintilerinin etkileyeceği bölgeleri resmi web sitesi aracılığıyla İzmirliler ile paylaştı. Gediz Elektrik’ten yapılan duyuruya göre, 28 Temmuz 2022 Perşembe günü İzmir’in 17 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacağı öğrenildi. İzmir’de yaşanacak olan elektrik kesintilerinin etkili olacağı ilçeler ise, Gediz Elektrik tarafından; Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Foça, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kiraz, Menderes, Menemen, Ödemiş, Selçuk ve Tire olarak açıklandı.

EN GEÇ AKŞAM 17.30’DA GELECEK

Yaşanan elektrik kesintilerinin ortaya çıkaracağı mağduriyeti azaltmak adına şeffaf bir çalışma süreci yürüten Gediz Elektrik, çalışmaların başlayacağı ve biteceği saati e İzmirlilere bildirmeye başladı. Özellikle çalışmalarını ilçelerinin tamamı yerine sınırlı bir bölgesinde gerçekleştiren Gediz Elektrik, mesai saatlerini kullandığı bu çalışmalar için elektrik kesintilerinin son bulacağı saati de düzenli olarak İzmirliler ile paylaşır hale geldi. Buna göre, ilçeye bağlı olarak değişmekle birlikte İzmir’deki elektrik kesintilerinin en geç 17.30’da son bulacağı öğrenildi.

ÇALIŞMALAR BİR SÜRE DAHA DEVAM EDECEK

Öte yandan çalışmalarını bir yılı aşkın süredir devam ettiren Gediz Elektrik’in çalışmalarını bölge bölge gerçekleştiriyor olması nedeniyle bir süre daha devam ettireceği öğrenildi.