İzmir Haberleri

28 Temmuz 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği çalışmaların ortaya çıkaracağı su kesintilerinin listesini mahalle mahalle 28 Temmuz 2022 Perşembe günü için de yayınlamış bulunuyor.

İZMİR’İN 12 İLÇESİNDE SULAR YOK

Gerek arıza gerek ise bakım kaynaklı olarak yaşanacak olan su kesintilerine ilişkin düzenli olarak bir bilgilendirme gerçekleştiren İZSU, 28 Temmuz 2022 tarihinde İzmir’in 12 ilçesinde su kesintisi uygulamasına gideceğini resmi web sitesi aracılığıyla İzmirlilere ilan ediyor. İzmir’de yaşanacak olan su kesintilerinden ise, Bayraklı ilçesi Alpaslan, Cengizhan, Muhittin Erener, Çiçek ve R. Şevket İnce mahalleleri; Dikili ilçesi Çandarlı mahallesi; Gaziemir ilçesi Hürriyet mahallesi; Karabağlar ilçesi Ali Fuat Cebesoy, Cennetçeşme, Yurdoğlu, Yüzbaşı Şerafettin, Uzundere, Limontepe, Yaşar Kemal ve Özgür mahalleleri; Karşıyaka ilçesi Latife Hanım mahallesi; Kiraz ilçesi Altınoluk ve Çayağzı mahalleleri; Konak ilçesi Mirali, Kubilay ve Akarcalı mahalleleri; Menderes ilçesi Çamönü, Ataköy, Çile, Çileme, Tekeli Fevzi Çakmak, Tekeli Atatürk ve Çatalca mahalleleri; Menemen ilçesi 29 Ekim, 30 Ağustos, 9 Eylül ve İstiklal mahalleleri; Ödemiş ilçesi Çağlayan ve Balabanlı mahalleleri; Torbalı ilçesi İstiklal, Bahçelievler ve Yazıbaşı mahalleleri; Urla ilçesi Barbaros mahallesi bölgeleri etkileniyor.

ONARIM ÇALIŞMALARI BİRKAÇ SAAT SÜRÜYOR

Gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili belirli bir saat aralığı da veren İZSU, her bölge için suların geri geleceği saatleri İzmirlilere bildiriyor. Bugün bakım kaynaklı olarak hiçbir çalışma gerçekleştirmeyen İZSU, arıza kaynaklı olarak gerçekleştirdiği onarım çalışmaları kapsamında İzmirlilerin kesintilere asgari düzeyde maruz kalabilmesi adına çalışmalarını olabildiğince kısa tutuyor. İZSU’nun ilçeler için tek tek yayınladığı duyurular incelendiğinde ise, su kesintilerinin gün içerisinde sadece birkaç süreceği görülüyor.