281.000 TL maaş ile polis alınacak! Amerika polis açığı yaşıyor!

ABD ciddi bir polis açığı ile gündeme geldi. 300.000 TL’ye yakın maaş ile polis memuru aranıyor. Polis memuru olmak isteyenler için fırsat sunuldu.

Polis açığının yaşanmış olduğu San Francisco bölgesinde 281.000 TL’lik maaş ile polis alımları başladı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Amerika polis alımı

Paylaşılan son dakika haberi ile birlikte Amerika’da ciddi bir polis açığının bulunduğu dile getirildi. Müdürlük tecrübesiz başvuru sahiplerini dahi işe alıyor.

San Francisco bölgesi Amerika’nın kuzey Kaliforniya bölümünde kalıyor. Burası Amerika’nın kültürel, ticari ve ekonomik merkezi olarak biliniyor. Şehir yarımadanın kuzey kesiminde bulunuyor. Kentin batısında Pasifik okyanusu kuzeyinde ve doğusunda da San Francisco Körfezi yer alıyor. Kentte son dönemde büyük bir polis açığının bulunduğu paylaşıldı. Kamu düzeni ile ilgili olayların artış gösterdiği bölgede polislerin çalışmasında sorunlar yaşandığı paylaşıldı.

Maaş 281.000 TL

San Francisco bölgesinde bulunan polis memuru açığı ile birlikte yeni ilanlar paylaşıldı. Son derece yüksek maaş imkanıyla polis memuru alınacağı duyuruldu. Yüksek maaş verilmesinin temel sebebi ise bölgedeki polis açığı olarak gösterildi. Paylaşılan ilan ile ilgili araştırmalara başlandı. İlana başvurmak için Amerika’da ikamet ediyor olunması, dil seviyesinin yeterli olması ve Amerikan vatandaşı olması gerekiyor. Konuyla ilgili şartları sağlayan kişiler polis memuru olabiliyor. Yüksek maaş beklentisi ile ilana başvuruların yoğun olduğu basın tarafından paylaşıldı.

San Francisco polis alımı

Amerika’nın San Francisco bölgesinde ciddi bir polis açığının yaşandığı duyurulmuştu. Kamu düzeni ile ilgili olayların artmaya başlamış olduğu bu bölgede polis çalışması için sorunlar oluştuğunu dile getiren basın bunun önlenmesi adına soruşturmaların başlatıldığını duyurdu. Başlatılan soruşturmalar kapsamı içerisinde Emniyet Müdürlüğü yıllık 112.398 $ olan maaşlı astsubay polis memurlarını bünyesinde istihdam etmek üzere aradığını paylaştı. Bu pozisyon için aylık maaş tutarı da 281.000 TL olarak belirlendi. Paylaşılan rakam şok etkisi yarattı. İlanın paylaşılmasının ardından başvurunun nasıl yapılacağını merak konusu oldu. Alımlar ise San Francisco Polis Departmanı üzerinden gerçekleştiriliyor.

Exit mobile version