29 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Yaşanan elektrik kesintileri doğrultusunda İzmirlilerin gündemine oturmuş olan GDZ Elektrik, bir süredir devam eden elektrik altyapısı şebeke iyileştirme ve bakım çalışmalarının ortaya elektrik kesintileri çıkardığını duyurmuş bulunuyor. Bu kesintilerin bugün de devam ettiğini az önce kamuoyu ile paylaşan GDZ Elektrik, 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü İzmir’in 16 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacağını ilan ediyor. Öte yandan GDZ Elektrik, elektrik kesintisi yaşanacak olan ilçeleri de duyurusu bulunuyor.

29 AĞUSTOS 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

İzmir’in tüm elektrik şebekesi altyapısında gerçekleşecek olan elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında düzenli olarak gerçekleştirilen bu çalışmaların ortaya çıkardığı elektrik kesintilerine ilişkin bilgi veren GDZ Elektrik, bu bilgilendirmeleri kendi web sitesi aracılığıyla kamuoyuna gerçekleştiriyor. GDZ Elektrik’in 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü için gerçekleştirdiği bilgilendirmeye göre, İzmir’de 16 ilçede elektrik kesintilerinin yaşanması bekleniyor. İzmir’de bugün yaşanacak olan elektrik kesintilerinden ise, GDZ Elektrik tarafından yapılan duyuruya göre, şehrin; Bayındır, Bergama, Bornova, Buca, Çiğli, Dikili, Foça, Karabağlar, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Konak, Ödemiş, Seferihisar ve Tire ilçelerinin kısmi olarak etkilenmesi bekleniyor.

29 AĞUSTOS 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK

İzmir’de devam eden elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkacak olan elektrik kesintilerini planlı bir şekilde gerçekleştirdiği için detaylı bir bilgiye sahip olan GDZ Elektrik, bu bilgiyi elektrik kesintilerinden etkilenecek olan bölge halkına da aktarıyor. Yaptığı bilgilendirme doğrultusunda GDZ Elektrik, bugün İzmir’in Bayındır, Bergama, Bornova, Buca, Çiğli, Dikili, Foça, Karabağlar, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Konak, Ödemiş, Seferihisar ve Tire ilçelerinde kısmi olarak gerçekleşecek elektrik kesintilerinin en geç saat 18.00’da sona ereceğini bildirmiş bulunuyor.

Exit mobile version