29 Eylül Koç dolunayı ve burcunuza etkileri

Bugün Mars’ın yaramaz çocuğu Koç burcunda bir dolunay deneyimleyeceğiz. Koç burcundaki dolunaylar genellikle hızlı ve beklenmedik gelişmeleri beraberinde getirir. Bu durum, tahminlerinizin ötesinde hızlı sonuçlar almanıza neden olabilir ve sizi hazırlıksız yakalayabilir. Saat 12:57’de gerçekleşecek bu dolunay, 15 Eylül Başak burcunda meydana gelen yeniayın sonuçlarını görmemizi sağlayacak.

14 Ekim’de Terazi burcunda bir Güneş tutulması olacak. Bu dolunay sırasında alınan kararlar ve atılan adımlar, yaklaşan tutulma döneminde önemli bir başlangıç yapabilir. Bu nedenle, Koç ve Terazi tutulmaları için ay düğümleri geçişini tekrar gözden geçirmekte fayda var. Dolunay döneminde, enerjiniz yüksek olabilir ve fiziksel aktivitelere veya projelere odaklanmak için mükemmel bir zaman olabilir. Kendi fikirlerinizi ve düşüncelerinizi daha cesur bir şekilde ifade etme eğiliminde olabilirsiniz. İnsanlarla olan ilişkilerinizde daha bağımsız olma isteği hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda daha ateşli ve tutkulu anlar yaşanabilir. İlişkilerde romantizmi canlandırmak için harika bir dönem olabilir.

Koç dolunayının burcunuza etkisini okurken, yükselen burcunuza göz atmayı unutmayın…

Koç ve Yükselen Koçlar

Sonbahar pek sizin mevsiminiz olmasa da burcunuzdaki dolunay nedeniyle yine de ana karakter siz olacaksınız. İlk evinizde, romantik birlikteliklerinize öncelik verdiğiniz birkaç haftanın ardından kişisel hırslarınız ve arayışlarınız ön planda olacak. Son zamanlardaki sosyalleşmelerden dolayı dikkatinizin dağıldığını hissediyorsanız, şimdi elinizdeki göreve yeniden odaklanmanın zamanı geldi. Hangi yeni projelerin bölünmez ilginize ihtiyacı var? Şimdi en iyi yaptığınız şeyi yapmanın zamanı ve bu da kendiniz için belirlediğiniz hedeflere odaklanmaktır.

Boğa ve Yükselen Boğalar

Koç dolunayı, mevcut yaratıcı hobilerinize ve tutkularınıza ışık tutarak sizi bağımsız, zevk odaklı çabalarınıza daha fazla dikkat etmeye teşvik ediyor. Arkadaşlarınızla aktivite yapmaktan keyif alsanız da boş zamanlarınızda kendi başınıza da vakit geçirmeniz sizin için önemli olacak. Bu dolunay zamanı, solo bir proje üzerinde çalışmak veya eğlenceli bir randevuya çıkmak için biraz zaman harcamak için şanslı bir zaman. Yalnız geçirilen zaman yalnız olmak zorunda değildir; aslında bu sizin için kendinize dönmenin harika bir yoludur.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu dolunay mevcut alışkanlıklarınızı, görevlerinizi ve rutinlerinizi aydınlatarak, sizi şu anda yapılacaklar listenizde bulunan görevleri yerine getirmeye çağırıyor. Her zaman yeni bir projeyi üstlenmek için isteklisiniz ancak kendi hızınızda ilerlemeye alışkınsınız. Bugünkü dolunay sizi normalde yapacağınızdan daha ani eylemlere teşvik ediyor, ancak üzerinize yük olan sorumlulukların üstesinden gelmenize de izin veriyor. Dolunay zamanının sizin için verimli geçmesi kaçınılmaz. Kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Koç dolunayında romantik ilişkileriniz ön planda ve merkezde olacak. Her zaman ilişki odaklıydınız, ancak bugünkü dolunay sırasında başkalarıyla olan yakın ilişkilerinizde bağımsızlığınızı nasıl savunabileceğinizi düşüneceksiniz. Dinamiklerinizde dengeyi korumak, özellikle ilişkilerinizde çok önemli. Bu nedenle, dolunay zamanında başkalarıyla etkileşime geçtiğinizde hala kendinize yer açtığınızdan emin olun.

Aslan ve Yükselen Aslanlar

Bu dolunay, arkadaşlıklarınız ve ittifaklarınızda yaşadığınız hayal kırıklıklarıyla ilgili konularda sizi kendinize getiriyor. İşle ilgili arayışlarınız keskin bir şekilde odak noktasına gelecek ve sizi bir araya gelmeye ve bir proje veya girişime başlamaya teşvik edecek. Topluluğunuzda liderliği üstlenmeye alışkınsınız, ancak bugün kendiniz olma tavrınız işle ilgili konularda fikirleriniz daha fazla kabul görecek. Sevgili Aslanlar, başkaları liderliği üstlenmenizi bekliyorsa şaşırmayın; işleri ilerletme yeteneğiniz bugünlerde gerçekten takdir edilecek.

Başak ve Yükselen Başaklar

Koç burcundaki dolunay, ev ve aile hayatınızın perdesini aralayarak sizi bu alanda bağımsızlığınızı savunmaya teşvik ediyor. Kendi başınıza bir yere taşınmak isteyebilirsiniz veya bir tür aile meselesinde liderliği üstleniyor olabilirsiniz. Bu, bu alanda özerklik arzunuzla ilgili olarak alınmakta olan önemli bir karara işaret edebilir. Sevgili Başak, bu dolunay zamanı geçiminiz ile ilgili dürtüsel kararlar alırken dikkatli olun; aceleci kararlar vermeye her zamankinden daha yatkın olacaksınız.

Terazi ve Yükselen Teraziler

Koç dolunayı, başkalarıyla paylaştığınız kaynaklarınızı ve sınırlarınızı aydınlatarak sizi özel ilişkilerinizde bağımsızlığınızı savunmaya davet ediyor. Varlıklarınızı veya mülklerinizi hayatınızdaki insanlarla paylaşırken bile bağımsızlığınızı ve özerkliğinizi nasıl koruyacağınızı düşünmeye çağrılıyorsunuz. Borcunuzu bağımsız olarak ödüyor, hatta ihtiyacı olan birine destek teklif ediyor olabilirsiniz. Her iki durumda da kişisel rolünüzü yalnızca kendi işlerinizde değil, etrafınızdakilerin işlerinde de değerlendireceksiniz.

Akrep ve Yükselen Akrepler

Eylül dolunayı sırasında kariyeriniz ve profesyonel çabalarınız ana öncelik olacak ve sizi harekete geçmeye ve liderlik fırsatını kucaklamaya motive edecek. Zodyak’ın duygu dolu kişileri olarak çoğu zaman hafife alınıyorsunuz ancak konu mesleğinize gelince, yeni yollar açmaktan asla korkmuyorsunuz. Bu dolunay zamanı, çabalarınızın takdir edilmesini bekleyin. Sorumlu olduğunuz bir proje tamamlanmış olabilir veya bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ne olursa olsun, iş yerinde inisiyatif almayın, yeteneğiniz tartışma konusu olacak.

Yay ve Yükselen Yaylar

Koç burcundaki dolunay, bağımsız inanç sistemlerinizi ve ufkunuzu genişletme arzunuzu ön plana çıkaracak. Şu anda yalnız bir seyahatte olabilirsiniz veya kendi başınıza çalışarak çok fazla zaman harcamanıza olanak tanıyan bir ders alıyor olabilirsiniz. Hatta bazı açık sözlü bakış açılarınızı etrafınızdakilerle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz, bu da bazı hararetli tartışmalara yol açabilir. Bu dolunay zamanı hayattan her zamankinden daha büyük bir ders almanız mümkün. Bu dolunay ile rutininizin dışına çıkmak için şansınız olacak yeter ki harekete geçin.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Bugün ki Koç dolunayı, kaynaklarınızı ve para konularınızı aydınlatarak sizi harcama alışkanlıklarınıza daha yakından bakmaya davet ediyor. Bu alanda çok fazla fevri kararlar veriyorsanız, şimdi bazı ayarlamalar yapmanın tam zamanı. Paranızın nereye gittiği konusunda tam kontrole sahip olmak sizin için önemlidir, bu nedenle sahip olduklarınızdan en iyi şekilde yararlanmanız önemlidir. Sevgili Oğlak, kendinize en iyi şekilde nasıl yatırım yapabileceğinizi düşünmek için bu dolunayı kullanın. Hak ediyorsunuz.

Kova ve Yükselen Kovalar

Eylül dolunayı gökyüzünü aydınlatırken, bir adım geri atmaya ve kendi başınıza biraz zaman geçirmeye cesaretleneceksiniz. Genellikle oldukça sosyal olmanıza rağmen, dünyanın geri kalanından kopmanızı gerektiren tutkularınıza odaklanma eğiliminde olacaksınız. Yeni bir rutine veya uygulamaya başlamak istiyorsanız, artık bunu yapacak enerjiye sahip olacaksınız. Öte yandan, eğer kötü bir alışkanlığı size zarar veren bir arkadaşlık ya da ilişkiyi bitirmeye bırakmaya çalışıyorsanız, bunun üstesinden gelme motivasyonunuz da tüm zamanların en yüksek seviyesinde olacaktır.

Balık ve Yükselen Balıklar

Koç dolunayı ile fikirlerinizi ve bağımsız düşüncenizi sergileyecek şekilde ifade etmeye çağrılacaksınız. Bugün bazı enerjik tartışmalara katılıyor olabilirsiniz veya bol miktarda yalnız öğrenmenize olanak tanıyan yeni bir çalışmanın peşinde olabilirsiniz. Çarklarınız daha hızlı dönerken, bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeden önce bilgileri paylaşmaya veya tüyleri karıştırabilecek konuşmalara katılmaya dikkat edin. Diliniz bu dolunay zamanı her zamankinden daha keskin, bu nedenle ne söylediğinize dikkat etmeniz önemli.

 

Exit mobile version