29 Temmuz 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Bir süredir elektrik şebekesi iyileştirme çalışmaları kapsamında çalışmalar gerçekleştiren Gediz Elektrik, çalışmaları sırasında güvenlik gerekçesiyle kesintilere gidiyor. Öte yandan Gediz Elektrik, bu kesintilerin hangi ilçeleri etkileyeceğini her gün detaylı bir şekilde açıklıyor.

GEDİZ ELEKTRİK’TEN 15 İLÇE İÇİN UYARI

Yaşanan elektrik kesintilerinin etkili olacağı bölgeleri, çalışmalarından günle öncesinde İzmirliler ile paylaşan Gediz Elektrik, İzmirlilerin yaşanacak olan kesintilere karşı önlem almasını sağlamak istiyor. Duyuruları resmi web sitesi içerisinden gerçekleştiren Gediz Elektrik, 29 Temmuz 2022 Cuma günü için İzmir’de 15 ilçede elektrik kesintilerinin etki göstereceğini ilan ediyor. Öte yandan İzmir’de bugün yaşanacak olan elektrik kesintilerinin; Bornova, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karaburun, Kemalpaşa, Kiraz, Menemen, Ödemiş, Urla, Selçuk ve Torbalı ilçelerini etkilemesi bekleniyor.

KESİNTİLER 17.00’DA SON BULACAK

Planlı olarak gerçekleştiren elektrik altyapısı şebeke iyileştirme çalışmalarının ortaya çıkardığı elektrik kesintilerinin ne zaman başlayıp, ne zaman son bulacağı da çalışmadan önce Gediz Elektrik tarafından planlanıyor. Bu nedenle elektrik kesintilerinin etki süresini duyuruları aracılığıyla İzmirlilere bildiren Gediz Elektrik, elektrik kesintilerinin saat kaçta son bulacağını da duyuruları arasına ekliyor. Gediz Elektrik’ten gerçekleştirilen 29 Temmuz 2022 elektrik kesintileri duyurularına göre, bölgeden bölgeye değişmekle birlikte kesintilerin en geç saat 17.00’da son bulması bekleniyor.

KISMİ OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Gerçekleştirdiği şebeke iyileştirme çalışmalarının ortaya herhangi bir mağduriyet çıkarmaması adına çalışmalarını tüm ilçe boyutunda değil de kısmi olarak gerçekleştiren Gediz Elektrik, aynı zamanda elektrik kesintilerinin de kısmi olarak ortaya çıkmasını sağlıyor. Yani bugün İzmir’de Bornova, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karaburun, Kemalpaşa, Kiraz, Menemen, Ödemiş, Urla, Selçuk ve Torbalı ilçelerinde gerçekleşecek olan elektrik kesintileri sadece belirli bölgeleri etkiliyor. Bu bölgelere ise, Gediz Elektrik’in internet sitesinden konum konum ulaşılabiliyor.

Exit mobile version