29 Temmuz 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

Çalışmalarını daha sağlıklı bir su sağlamak adına gerçekleştiren İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), bugün de İzmir’in dört bir yanında arıza onarımı için sahalara inmiş bulunuyor. İzmir’in tüm ilçelerine hizmet veren İZSU, bugün İzmir’de arıza onarımı kaynaklı olarak tam 11 ilçede su kesintilerine gidiyor.

İZSU, İZMİR’İN 11 İLÇESİNDE SU KESİNTİSİNE GİDİYOR

İZSU tarafından 29 Temmuz 2022 Cuma günü gerçekleşecek olan su kesintilerinden; Bornova ilçesi Doğanlar mahallesi; Çeşme ilçesi Musalla mahallesi; Dikili ilçesi İsmetpaşa, Gazipaşa, Cumhuriyet ve Salimbey mahalleleri; Foça ilçesi Kazım Dirik mahallesi; Karşıyaka ilçesi Örnekköy ve İmbatlı mahalleleri; Kiraz ilçesi Veliler, Emenler, Pınarbaşı ve Uzunköy mahalleleri; Konak ilçesi Anadolu, Murat ve Millet mahalleleri; Menderes ilçesi Gümüldür Fevzi Çakmak ve Özdere Cumhuriyet mahalleleri; Ödemiş ilçesi Yeniköy ve Çağlayan mahalleleri; Selçuk ilçesi Çamlık mahallesi; Urla ilçesi Denizli mahallesi civarının etkileneceği bildirilmiş bulunuyor.

SU KESİNTİLERİ PLANLI GERÇEKLEŞMİYOR

Su kesintilerini planlı olarak gerçekleştirmesi halinde günler öncesinden İzmirlilere bilgi veren İZSU, planlı su kesintileri kapsamına genellikle su şebekesi depolarının bakımını yapıyor. Plansız su kesintilerinde arıza kaynaklı olarak onarım çalışmaları gerçekleştiren İZSU, bunları ise, İzmirlilerden gelen şikayetler üzerine gerçekleştiriyor. Buna göre, İZSU’nun bugün gerçekleştirdiği su kesintilerinin tamamı plansız kaynaklı olarak, arıza onarımı için uygulanıyor.

GÜN İÇERİSİNDE SON BULUYOR

Su kesintilerinin planlı olması halinde bakım çalışması son bulana kadar kesinti uygulamasına giden İZSU, planlı su kesintilerinde uzun süreli kesintiler ortaya çıkarabiliyor. Ancak, İZSU’nun gerçekleştirdiği onarım çalışmaları sadece arızayı gidermeye yönelik olduğu için genellikle çok uzun sürmüyor. Gün içerisinde çalışmalarına son veren İZSU, İzmirlilerin suyunu arıza bildirimini aldıktan sonra geçen birkaç saat içerisinde yeniden vermeye başlıyor.

Exit mobile version