İzmir Haberleri

3 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Gerçekleştirdiği elektrik şebekesi iyileştirme çalışmalarına bu ay da devam edeceğini duyuran Gediz Elektrik, çalışma planını günler öncesinden başkentliler ile paylaşmaya devam ediyor. Bu çalışma planı doğrultusunda çalışmaları sırasında iş ve işçi güvenliği gerekçesiyle elektrik kesintileri uygulaması gerçekleştireceği görülen Gediz Elektrik, mağduriyetin artmaması adına çalışmaları, bu hafta olabildiğince sınırlı tutuyor.

ŞEBEKE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARININ KAPSAMI DARALTILDI

Geçtiğimiz haftalarda İzmir ilinin 30 ilçesinin yaklaşık yarısında aynı gün içerisinde çalışmalar gerçekleştiren Gediz Elektrik, elektrik kesintilerinin yaratacağı mağduriyetleri sınırlayabilmek adına, şimdilerde elektrik çalışmalarının kapsamını daraltmışa benziyor. Bugün sadece sınırlı ilçelerde çalışmalar yürütecek olan Gediz Elektrik, elektrik şebekesi iyileştirme çalışmaları kapsamında yalnızca 6 ilçede elektrik kesintileri ortaya çıkarıyor.

BUGÜN SADECE 6 İLÇEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR

Planlı olarak gerçekleştirdiği elektrik kesintileri kapsamında İzmirlilerin düzenli olarak bilgi sahibi olmasını önemseyen Gediz Elektrik, çalışmalarından en az 48 saat öncesinde bilgilendirme ilanları yayınlıyor. Bu ilanlarda elektrik çalışmalarının ortaya çıkaracağı elektrik kesintilerinin etkili olacağı bölgeleri konum konum bildiren Gediz Elektrik, söz konusu ilanları ise, resmi web sitesi aracılığıyla İzmirlilere iletiyor. Bu ilanlara göre, Gediz Elektrik, bugün; Bayındır, Çiğli, Kiraz, Ödemiş, Tire ve Bergama ilçelerinde kısmi olarak elektrik kesintisi uygulamasına gitmeyi planlıyor.

ELEKTRİK KESİNTİLERİ MESAİ BİTİMİNE KADAR DEVAM EDECEK

Elektrik kesintilerine ilişkin yayınladığı duyurularda kesintilerin nedenlerinden kesintilerinin devam edeceği süreye kadar her bir detayda bilgilendirme sağlayan Gediz Elektrik, çalışmalarının tam bir süresini her zaman İzmirliler ile paylaşıyor. Planlı olarak gerçekleştirilen elektrik kesintilerini kendi mesai saatleri içerisinde gerçekleştiren Gediz Elektrik, bugün gerçekleşecek olan elektrik kesintilerine de her zaman olduğu gibi en geç saat 17.00 itibariyle son vermeyi planlıyor.