Ekonomi

3 ay geri ödemesiz aylık 820 lira ödemeli anında 20 bin lira kredi alabilirsiniz

Akbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu ve bu kampanya kapsamında 3 ay geri ödeme olmadığı belirtildi. Krediyi şimdi kullanan vatandaşların Mart ayında ödemelerine başlayacağı ifade edildi.

Kredi kampanyası hakkında yapılan açıklamada Akbank.com’dan, Akbank Telefon Şubesi’ni arayarak veya Akbank Direkt İnternet veya Mobil’e girerek belgesiz, imzasız Direkt Kredi kullanabileceğiniz belirtildi ve veya başvuru belgeleri ile birlikte banka şubeleri üzerinden başvuru yapılabileceği vurgulandı.

3 AY GERİ ÖDEME YOK

Henüz Akbank müşterisi değilseniz kredimakbankta.com sayfasından gerekli bilgiler ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Yapılan açıklamada “3 ay Ertelemeli kredilerimizi Şubelerimizden, Akbank Telefon Şubesi’nden ve Akbank Direkt İnternet veya Mobil’den kullanabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi ve erteleme dahil kredi vadesinin 36 ay olduğu 3 ay ertelemeli kredinin vadesinin en fazla 33 ay olacağı vurgulandı.

BAŞVURU BELGELERİ 

Kredimakbankta.com sayfasından T.C. vatandaşlık numarası ve güncel cep telefonu bilgisi girilerek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunanların başvuru sonuçları sms ile iletilecektir. Banka müşterisi olmayanların başvurusu sadece banka şubeleri üzerinden yapılacaktır ve bu başvurular için şu belgeler gereklidir:

Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi

Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilecektir.

Gelir Belgesi – Maaş bordrosu (Maaş müşterimizin getirmesine gerek yoktur)

Özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 20 bin lira kredi 36 ay vade ve aylık faiz oranı yüzde 1,94 olurken aylık geri ödeme 826 lira oluyor. Bunun aynı sıra toplam geri ödeme 29 bin 861 lira olurken efektif yıllık faiz oranının yüzde 32,3261 olduğu vurgulandı.

Kredinin detayları için TIKLAYIN.