3 Banka el ele verdi: Bankalara borcu olan kalmayacak! Kredi ve kredi kartı borçlarınız sıfırlanıyor! 2022 borç sıfırlama kredisi

İki yılı aşkın süredir hayatımızda olan koronavirüs salgını, birçok meslek grubunun kendi işini yapamamasına ve bir süreliğine kepenk kapatmasına sebep oldu. O dönem içerisinde maddi geliri olmayan kişiler, çareyi banka kredilerinde ve kredi kartlarında buldu.

Yeni dönemde aşıların bulunması ve diğer koronavirüs önlemlerinin alınması her ne kadar maddi döngüyü bir nebze olsun hafifletmiş olsa da 2021 yılının son aylarında yaşanan ekonomik gelişmelerin, 2022 yılında da dalgalı bir şekilde devam ediyor oluşu, vatandaşların banka kuyruklarından çıkamamalarına sebep oldu. Hal böyle olunca nerede ise iki kişiden birinin çeşitli bankalara borcu oluşmaya başladı.

Kredi ve kredi kartı borçlarının dağ gibi birikmesinden yorulan vatandaşlar, bankalara olan borçlarını en azından bir çatı altında toparlayabilmek için çeşitli alternatif yöntemler aramaya başladılar. Vatandaşları sevindirecek olan haber ise özel bankalardan geldi. ING Bank, QNB Finansbank ve Yapıkredi Bankası, borç sıfırlama kredisi hizmetlerini kamuoyu ile paylaştılar.

ING Bank Borç Sıfırlama Kredi 2022

Özel bankalardan biri olan ING Bank, ocak ayına girilmesi ile birlikte geliştirmeye başladığı yeni dönem kampanyaları ile dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Son olarak kredi ve kredi kartı borçlarının ödenmesi ile ilgili bir hizmet geliştiren banka, farklı bankalara borcu olan vatandaşların borçlarını tek bir çatı altında toplamasına olanak sağlıyor.

ING Bank’ın resmi internet sitesinde paylaşılan borç sıfırlama kredisine göre örnek kredi hesaplama tablosu şu şekilde belirlendi:

QNB Finansbank Borç Sıfırlama Kredisi 2022

Vatandaşların borç yükünden kurtulması ve birden fazla bankanın farklı faiz uygulamaları altında ezilmemesi için QNB Finansbank tarafından geliştirilmiş olan borç sıfırlama kredisi için şu şekilde bir örnek hesaplama tablosu paylaşıldı:

Yapıkredi Bankası Borç Sıfırlama Kredisi 2022

Yapıkredi Bankası da yeni dönemde vatandaşlarının borç yükünü hafifleteceğini açıklayan bankalardan biri oldu. Bankanın ilgili hizmetinden yararlanmak için banka şubelerine gitmek ya da müşteri iletişim merkezine başvurmak gerekiyor.

Exit mobile version