İzmir Haberleri

3 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Merak ile takip edilen İzmir ilindeki elektrik kesintilerine ilişkin yetkili kurum olan GDZ Elektrik, hafta içi gerçekleştirdiği elektrik altyapısı şebeke iyileştirme çalışmalarına hafta sonu da devam ediyor. Bu çalışmaların ortaya çıkardığı elektrik kesintileri ise, bugün için de İzmirlilere duyurulmuş bulunuyor.

3 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Gerçekleştirilen elektrik altyapısı çalışmaları kapsamında planlı olarak bölge bölge çalışmalar gerçekleştiren GDZ Elektrik, çalışmalarının ortaya çıkaracağı elektrik kesintilerini de planlıyor. Bu planlı elektrik kesintileri kapsamında elektrik kesintilerinin etkili olacağı bölgeleri İzmirliler ile çalışmalarından önce paylaşan GDZ Elektrik, bu bilgilendirmeyi resmi web sitesi üzerinden gerçekleştiriyor. Aynı bilgilendirme doğrultusunda bölge halkına kısa mesaj ile de bilgi veren GDZ Elektrik, elektrik kesintilerine karşı İzmirlilerden önlem almasını rica ediyor. Bu bilgilendirmeler doğrultusunda, 3 Eylül 2022 Cumartesi günü GDZ Elektrik, İzmir’in; Bornova, Buca, Gaziemir, Güzelbahçe, Karaburun, Kemalpaşa, Kiraz, Konak ve Tire ilçelerinde elektrik kesintileri uygulamasına gitmeyi planlıyor.

3 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Planladığı elektrik kesintileri doğrultusunda ortaya çıkacak kesinti süresine ilişkin muhakkak bir bilgilendirme gerçekleştiren GDZ Elektrik, bu bilgilendirmeyi hem planlı hem de plansız olarak ortaya çıkan elektrik kesintileri kapsamında gerçekleştiriyor. Resmi web sitesi aracılığıyla gerçekleştirdiği elektrik kesintileri duyuruları içerisinde elektrik kesintilerinin başlayacağı saat ile biteceği saati bildiren GDZ Elektrik, elektrik kesintileri ile ilgili en çok merak eden soruya da böylelikle yanıt vermiş oluyor. Bu bilgilendirme doğrultusunda 3 Eylül 2022 Cumartesi günü İzmir’in Bornova, Buca, Gaziemir, Güzelbahçe, Karaburun, Kemalpaşa, Kiraz, Konak ve Tire ilçelerinde gerçekleşecek olan elektrik kesintilerinin en erken saat 08.30’da başlaması beklenirken; en geç de saat 18.00 itibariyle sona ermesi bekleniyor.