3 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

Dönem dönem İzmir’in tüm ilçelerinde gerçekleştirilen su altyapısı çalışmaları bakım ve onarım gerekçeleriyle İZSU tarafından gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalar esnasında İzmirlileri bilgilendiren İZSU, özellikle de çalışmaların ortaya su kesintileri çıkarması halinde bilgilendirmeleri çalışmalarından önce yapıyor. Öte yandan İZSU, 3 Eylül 2022 Cumartesi günü için de bir bilgilendirme duyurusu yayınlamış bulunuyor.

3 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİLERİ LİSTESİ BELLİ Mİ, HANGİ MAHALLERDE SU KESİNTİSİ VAR?

Bakım çalışmaları kapsamında planlı; onarım çalışmaları kapsamında ise plansız olarak su kesintileri ortaya çıkaran İZSU, bu çalışmaları kapsamında ortaya çıkan tüm su kesintilerine ilişkin İzmirlileri çalışmalarından önce resmi web sitesi aracılığıyla bilgilendiriyor. Bu bilgilendirme doğrultusunda 3 Eylül 2022 Cumartesi günü İZSU, Aliağa ilçesi Samurlu mahallesi; Bornova ilçesi Yeşilova, Gazi Osman Paşa ve Tuna mahalleleri; Ödemiş ilçesi Kurucuova mahallesi; Seferihisar ilçesi Camikebir, Turabiye ve Hıdırlık mahalleleri; Torbalı ilçesi Yeniköy mahallesindeki su kesintileri ortaya çıkarıyor.

3 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK, KAÇA KADAR DEVAM EDECEK?

İzmirlilerin en çok merak ettiği konuyla ilgili sorulardan biri de bölgelerinde yaşanan su kesintilerinin ne zaman sona ereceği oluyor. Su kesintilerinden önce oldukça detaylı bir bilgi veren İZSU, bu konuya ilişkin de bir bilgilendirme gerçekleştiriyor. Gerçekleştirdiği bilgilendirme doğrultusunda İZSU, Bornova ilçesi Yeşilova, Gazi Osman Paşa ve Tuna mahallelerinde yaşanacak olan su kesintilerinin saat 12.00 itibariyle sona ereceğini duyururken, Torbalı ilçesi Yeniköy mahallesindeki su kesintisinin saat 12.15’de; Seferihisar ilçesi Camikebir, Turabiye ve Hıdırlık mahallelerindeki su kesintilerinin saat 13.00’da; Aliağa ilçesi Samurlu mahallesindeki su kesintisinin saat 13.15’de; Ödemiş ilçesi Kurucuova mahallesindeki su kesintisinin ise, saat 14.15’de sona ereceğini kamuoyu ile paylaşmış bulunuyor.

Exit mobile version