Genel

3 Mayıs’a kadar başvurun: Turkcell hat kullananlar dikkat!

Turkcell müşterileri için açıklandı! Ramazan ayına özel Salla Kazan Kampanyası kapsamında Turkcell’liler, 3 Mayıs’a kadar dört hafta boyunca sallama yaptığı takdirde haftalık 2 GB internetin sahibi oluyor. 4 kere sallama yapan Turkcell müşterileri, ayrıca 3 yakınıyla paylaşmak üzere günlük 1 GB internet hediyesi de kazanıyor.

Kampanya Detayları

30 Mart 2022 – 3 Mayıs 2022 tarihleri arasında Salla Kazan Kampanyası’nda 4 hafta sallama yapan Turkcell bireysel/kurumsal, faturalı/faturasız ses müşterilerine haftalık 2GB ve 3 yakınına hediye etmek üzere günlük 1 GB hediye sunulmaya başlanacaktır. Müşterinin haftalık 2GB hediyesini ve yakınlarına paylaşabileceği günlük 1GB hediyesini alması için kampanya tarihleri arasında 4 kere sallama yapmış olması ve Dijital Operatör uygulaması içerisinde hediye ikonuna basıldığı zaman açılan Hediye Havuzu sayfasından hediyesini aktifleştirmesi gerekir.

Müşteri her hafta Dijital Operatör uygulaması içinde hediye ikonuna basıldığı zaman açılan Hediye Havuzu sayfasında kaç kez sallama yaptığını, hediye kazanabilmesi için kaç kaz daha sallaması gerektiğine dair bilgilendirme kartlarını görebilecektir. Müşteri, yakınına hediye edebileceği 1GB interneti Dijital Operatör uygulaması içerisinde hediye ikonuna basıldığı zaman açılan Hediye Havuzu sayfasından gönderebilir. Bu sayfada hediye hakkı kazandığında açılacak hediye kartına basınca, açılacak ekranda yakınının numarasını girmesi için bir alan çıkacak ve müşteriden numarayı yazması istenecektir.

Hediye gönderiminin yapılabilmesi için müşterinin hediyesini göndermek istediği yakını; Turkcell bireysel/kurumsal, faturalı/faturasız ses müşterisi olması gerekmektedir. Müşteri bu adımı onayladıktan sonra numarasını girdiği Turkcell müşterisine günlük 1 GB hediye edilecektir.

Faturalı müşteriler 4. sallamadan sonra hediyelerini aktifleme haklarını kazanırlar, faturasız müşteriler ise 3 Mayıs itibariyle hediyelerini aktiflemeye hak kazanırlar. Kazanılan ve hediye edilen hakların aktiflenmesi için son tarih 4 Mayıs’tır. Bu tarihten sonra hediye hakkı kaybolur. Kampanyadan data müşterileri faydalanamaz.

Salla Kazan Kampanyasından Turkcell bireysel ve kurumsal, faturalı ve Hazır Kart, aktif, ses ve data (Superbox aboneleri hariç) aboneleri yararlanabilir. Bu kitlede olup, halihazırda 4.5G abonesi olmayan aboneler, 4.5G Salla Kazan Kampanyası’na katılıp hediyelerini aldıklarında 4.5G aboneliğine kayıt edilir.

Turkcell’e yeni katılan aboneler bir sonraki Çarşamba’dan itibaren kampanyaya katılabilirler. 29 Eylül 2021 tarihi itibari ile hediye alma hakkı her Çarşamba yenilenir ve mevcut haftanın hediyeleri Salı 22:00’a kadar geçerli olur. Salı 22:00-23:59 arasında kullanılan haklar için yeni haftaya göre teklif sunulmaktadır.

Belirtilen bilgi ve kriterlere göre seçilecek abonelere, dönemsel olarak Dijital Operatör uygulaması üzerinden kampanyaya katıldıkları anda 2 hediye seçeneği sunulup, abonenin hediyesini seçmesi talep edilerek seçilen hediye aktifleşir. Hediye seçme opsiyonundan faydalanmak için müşterilerin cihazlarında Dijital Operatör uygulamasının IOS ve Android v11.3 ve üzeri sürümlerinin yüklü olması gerekmektedir.