3 Saat 33 dakika kaldı: Duyuru yapıldı, binlerce vatandaş…

Verilen sürenin sonuna gelindi. Geri sayım sürecine göre son 3 saat 33 dakika kaldı. Binlerce vatandaş için açıklama yapılacak. Konu hakkında bir açıklamayı da bugün sosyal medya üzerinden Bakan Kurum yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün sosyal konut projesinin detaylarını açıklayacak. Söz konusu proje ile binlerce vatandaş ev sahibi olacak. İlgili açıklamanın yapılmasına ise son 3 saat 33 dakika kaldı.

Bununla ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

Bakan Kurum açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Bugün açıklayacağımız sadece bir konut projesi değil! 250 alt sektörü etkileyecek, Yeni istihdam alanları yaratacak, Ekonomiyi büyütecek, Sanayide çarkları hızlandıracak, Üretime katkı sağlayacak dev bir yatırım. Heyecanla 14.00’ü bekliyoruz.


Hangi illerde proje uygulanacak?

Sosyal konut projesinin İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Uşak, Afyonkarahisar, Aydın, Kütahya dahil olmak üzere tüm illerde uygulanması bekleniyor. Projede gençler, emekliler, şehit yakınları-gaziler ve engelliler için özel kontenjan ayrılacak.

Exit mobile version