Magazin

3 Şubat Camdaki Kız dizisinde neler olacak? Nalan, hamile olduğunu söyleyebilecek mi? Diziye hangi ünlü oyuncu dahil oluyor?

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği Camdaki Kız dizisi, her Perşembe Kanal D ekranlarına yayınlanmaya devam ediyor. Yeni yıla girmeden önce reytinglerinde düşüş yaşayan dizi, yeni yıl tatilinin ardından yayınlanan bölümü ile kendisini toparlamayı başardı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde geçtiğimiz hafta yaşananlar binlerce kişiyi ekrana kilitlemeyi başarırken, dizinin çok heyecanlı bir yerde bitmesi bu hafta yayınlanacak olan bölüme dair büyük heyecan uyandırdı. Dizinin, izleyici ile buluşacak olan yeni bölümüne dair görüntülerin yer aldığı iki fragman yayınlandı. Yayınlanan fragmanlarda, usta bir ismin dizi kadrosuna dahil olduğu gözlerden kaçmadı.

Ne Olmuştu?

Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümü ile yine binlerce izleyicinin ekranlarının başına kilitlenmesini sağlamıştı. Geçtiğimiz bölümlerde Rafet’in yeni otelde kendisine hisse vermemesine sinirlenen Cavit, son bölümde intikam planlarını devreye soktu.

Sedat’ın ilgilendiği otelde bir işçinin güvenlik kemerini takmaması sebebi ile inşaat düşerek vefat etmesini fırsat bilen Cavit, haberin internette yayılmasını sağladı. Ayrıca kendi avukatlarını da devreye sokan Cavit, Sedat’ın hapis istemi ile yargılanmasına sebep oldu. Bunu duyan Sedat ne yapacağını bilemezken, Muzaffer ve Selen dava sonuçlanana kadar Sedat’ı kaçırma kararı aldı.

Tüm bunlar yaşanırken verdiği hamilelik testinin sonucunun pozitif çıktığını öğrenen Nalan, annesi ile birlikte eve geldiği sırada her şeyi öğrenir. Hamile olduğunu henüz söyleyemeden neye uğradığını şaşıran Nalan’ın, bu bölümde neler yaşayacağı merak konusu oldu.

Usta Oyuncu Dizinin Kadrosuna Dahil Oluyor!

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümüne dair yayınlanan fragmanda, usta oyuncu Turgay Tanülkü’nün balıkçı rolü ile dizi kadrosuna dahil olduğu görüldü. Tanülkü, eskiden mafya olan bir balıkçıyı canlandıracak.

Yayınlanan yeni fragmanda Nalan ve Feride’nin balıkçının yanına gittiği görüldü. Fragmanı izleyenler, bunun nedenini oldukça merak etti.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Camdaki Kız dizisinin yeni fragmanında, ölen işçinin ardından Rafet’in Sedat’ı kaçırdığı görüldü. Sedat’ın kaçtığı yere giden Nalan, “bizi bırakma Sedat” diyerek hamile olduğunu söyledi. Nalan’ın hamile olduğunu söylemesinden sonra Sedat’ın vereceği tepki ve diğer yaşanacak gelişmeler, merak konusu oldu.