30- 50 Yaş arası vatandaşlar için kadro açıldı: Belediyede çalışmak isteyen başvurabilir!

İş sahibi olmak isteyenler için yeni gelişmeler yaşanıyor. 30- 50 Yaş arası vatandaşlar için kadro açıldı. Yapılan açıklamaya göre, ilanın ilk başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmuş olmak,50 yaşını doldurmamış olanlar büro işçisi olmak için başvuruda bulunabilecekler.

Bolu Gerede Belediyesi büro işçisi kadrosunda personel alımı yapacak. Alım için başvuru yapmak isteyen adayların 30- 50 Yaş arasında olması gerekiyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanan ilana başvurular 14 Kasım 2022 tarihine kadar, İŞKUR üzerinden devam edecek. Başvuranlar arasından kadroya seçilenler ise kura ve sözlü sınav sonucunda belirlenecek.

Özel Şartlar:

1- İlanın ilk başvuru tarihi itibariyle başvuruda bulunacak adayların Gerede İlçe sınırları içerisinde en az 6 aydır ikamet ediyor olması.Başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilemez.(Tarihçeli yerleşim yeri belgesinde kayıtlı olan adresi dikkate alınır.)

2- İlanın ilk başvuru tarihi itibariyle kamuya bağlı şirket ve kamunun hizmet aldığı şirketlerde en az 10 yıl çalışmış olduğunu belgelemek.

3- İlanın ilk başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmuş olmak,50 yaşını doldurmamış olmak.

4- En az 5 yıllık B sınıfı ehliyete sahip olmak.

Belge Teslim İşlemleri:

İlanın yayınlanmasının sona ermesi itibariyle 14-16/11/2022 tarihleri arasında mesai bitimine kadar başvuru için gerekli ( SGK hizmet dökümü, kamuya bağlı şirket ve kamunun hizmet aldığı şirketlerde çalıştığını gösterir belge, tarihçeli yerleşim yeri belgesi, ehliyet fotokopisi, kimlik fotokopisi, mesleğe ilişkin belgelerin fotokopisi, diploma fotokopisi, adli sicil kaydı, askerlik durum belgesi) süresi içerisinde Gerede Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğüne şahsen teslim etmesi gerekmektedir. Süresinden sonra yapılacak başvurular idarece kabul edilmeyecektir.

Belirtilen tarihlerde adaylardan istenen evrakların Belediyeye teslim edilmemesi veya evrakların eksik teslim edilmesi halinde adayların isimleri nihai listede çıksa bile kuraya katılmayacaktır.

Exit mobile version