İzmir Haberleri

30 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’in su altyapısında daha sağlıklı bir su sağlayabilmek adına her gün bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiren İZSU, 30 Ağustos 2022 Salı günü de bu çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan İZSU’nun gerçekleştireceği bu çalışmalarda su kesintileri gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceği ortaya çıkmış bulunuyor.

30 AĞUSTOS 20022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLE VE İLÇELERDE YAŞANACAK?

Bazen bakım bazen ise onarım temelli çalışmalar gerçekleştiren İZSU, bu çalışmaların tamamında ortaya çıkan su kesintilerine ilişkin İzmirlileri resmi web sitesi aracılığıyla bilgilendiriyor. Bu kapsamda İZSU’nun gerçekleştirdiği 30 Ağustos 2022 Salı günkü su kesintilerin tamamı onarım amaçlı olarak yapılıyor. Kesintilerden etkilenecek olan bölgeler ise, İZSU tarafından Bayraklı ilçesi Cengizhan, Alpaslan, Fuat Edip Baksı, Çay, Muhittin Erener ve R.Şevket İnce mahalleleri; Çeşme ilçesi Yalı mahallesi; Foça ilçesi Fevzi Çakmak, Mustafa Kemal Atatürk ve Hacıveli mahalleleri; Karaburun ilçesi Saip mahallesi; Kemalpaşa ilçesi Bağyurdu, Ören ve Sarılar mahalleleri; Kiraz ilçesi Haliller mahallesi; Seferihisar ilçesi Kavakdere mahallesi ile civarı olarak ilan edilmiş bulunuyor.

30 AĞUSTOS 20022 İZMİR SU KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Yaşanan su kesintilerine karşı bölgede yaşayan İzmirlilerden önlem almasını rica eden İZSU, kesintilerin planlı ya da plansız olmasına bakmaksızın her su kesintisinde ortalama bir bitiş saati belirliyor. Buna göre, 30 Ağustos 2022 Salı günü Bayraklı ilçesi Cengizhan, Alpaslan, Fuat Edip Baksı, Çay, Muhittin Erener ve R.Şevket İnce mahallelerinde gerçekleşecek olan su kesintileri saat 13.00’da sona ererken, Karaburun ilçesi Saip mahallesindeki su kesintisi saat 13.30’da; Kemalpaşa ilçesi Bağyurdu, Ören ve Sarılar mahallelerindeki su kesintisi saat 15.00’da; Çeşme     ilçesi Yalı mahallesi ile Foça ilçesi Fevzi Çakmak, Mustafa Kemal Atatürk ve Hacıveli mahallelerindeki su kesintisi ise, saat 16.00’da sona eriyor. Öte yandan Kiraz ilçesi Haliller mahallesindeki su kesintisi saat 17.00’a kadar devam ederken; Seferihisar ilçesi Kavakdere mahallesindeki su kesintisi saat 18.00’a kadar sürüyor.