30 Bin kişinin tahliye edilmesi planlanıyor: Deprem sonrası flaş açıklama!

Deprem sonrası yeni duyurular yapılmaya devam ediliyor. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada bugün 30 bin kişinin tahliyesinin planlandığı bildirildi.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya üzerinden vatandaşlara duyuruda bulundu. Yapılan açıklamada, afet bölgelerinden tahliye seferlerinin devam ettiği bildirildi.

Söz konusu açıklamada şöyle denildi:

Vatandaşlarımızı afet bölgelerinden tahliye seferlerimiz devam ediyor. Dün 19.050 kişiyi taşıdık, bugün ise 30.000 kişiyi tahliye etmeyi planlıyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız, bugün uçuşlarının gerçekleşeceğini bilerek sükunetle meydanlarımızda sıralarını beklemeleridir.
13 Şubat’a kadar ücretsiz

THY yaptığı açıklamada afet bölgelerinden tek yön uçuşların vatandaşların kullanımına açıldığı bildirildi.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:

Deprem bölgesine insani yardım malzemeleri ve arama kurtarma ekiplerinin ulaştırılmaları için AFAD koordinasyonunda operasyonlarımızı sürdürüyoruz.

Bu kapsamda Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kayseri çıkışlı direkt uçuşlarımız 13 Şubat’a kadar ten yön ücretsiz olarak vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştır.
İlgili uçuşlarımızda yolcu düzeninin sağlanması için havaalanlarına rezervasyon yaparak gelmenizi rica ederiz. Rezervasyonunuzu +90 850 333 0 849 numaralı çağrı merkezimizi arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

Exit mobile version