İzmir Haberleri

30 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’de su sağlayıcılığını üstlenen İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), aynı zamanda su altyapısında ortaya çıkan arızalara da müdahale etmek suretiyle bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Hafta boyunca devam eden bu çalışmalar esnasında kısa süreli ortaya çıkan su kesintilerini İzmirlilere bildiren İZSU, bugün için de su kesintileri uyarısı vermiş bulunuyor.

İZSU, 30 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLE VE İLÇELERDE YAŞANACAK?

Yaşanan su kesintilerinin nedeni bakım da olsa onarım da olsa İzmirliler ile detaylı bir bilgi paylaşımı içerisine giren İZSU, web sitesi üzerinden su kesintilerinin görüleceği bölgeleri ilçe ve mahalle olarak açıklıyor. Aynı zamanda su kesintilerinin nedenlerini de bildiren İZSU, şeffaf bir çalışma süreci yürütüyor. Buna göre, 30 Eylül 2022 Cuma günü Çiğli ilçesi Harmandalı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İnönü mahalleleri; Karabağlar ilçesi Günaltay, Kibar, Selvili, Sarıyer ve Barış mahalleleri; Ödemiş ilçesi Birgi mahallesi; Tire ilçesi Yeni mahallesi ve civarında gerçekleşecek olan su kesintileri ana boru arızasından kaynaklı olarak ortaya çıkmış bulunuyor. Öte yandan Ödemiş ilçesi Üçkonak, Demircili ve Yeniköy mahallelerinde yaşanacak olan su kesintilerine GDZ elektrik tarafından yapılan elektrik altyapısı çalışmaları sebebiyet veriyor.

İZSU, 30 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ SAAT KAÇTA, NE ZAMAN SONA ERECEK?

Yaşanılan su kesintilerine karşı İzmirlilerin önlem almasını talep eden İZSU, İzmirlilerin konuyla ilgili önlem alabilmesi adına su kesintilerinin saat aralığını İzmirliler ile paylaşıyor. Buna göre, Çiğli ilçesi Harmandalı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İnönü mahallelerinde yaşanacak olan su kesintileri saat 11.30’da sona erecekken, Karabağlar ilçesi Günaltay, Kibar, Selvili, Sarıyer ve Barış mahallelerinde yaşanacak olan su kesintileri saat 11.40’da; Ödemiş ilçesi Birgi mahallesinde yaşanacak olan su kesintileri saat 12.00’da; Tire ilçesi Yeni mahallesinde yaşanacak olan su kesintileri ise saat 15.00’da bitiyor. Öte yandan Ödemiş ilçesi Üçkonak, Demircili ve Yeniköy mahallelerindeki yaşanacak olan su kesintileri saat 17.30’a kadar devam ediyor.