Genel

30 Haziran’a kadar süresi var: Alışveriş yapana ödeme verilecek!

Axess kartı olanlara harcadıkça kazandıracak fırsat açıklandı! Kampanya dahilinde 30 Haziran’a kadar Axess ile Netflix ve Spotify ödemesi yapanlar 50 TL tutarında chip para kazanacak.

1 – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında Axess’le toplam 1000 TL internet harcaması yapanlara; Axess ile gerçekleştirecekleri Netflix ödemesi için 25 TL, Spotify ödemesi için 25 TL chip-para hediye edilecek.

Kampanya Detayları

30 Haziran’a kadar kampanyaya kaydolan ve Axess’le toplamda 1.000 TL tutarında internet alışverişi yapan müşterilere, Netflix ve Spotify üyelik ödemelerinin her biri için 25’er toplamda 50 TL chip-para verilecektir.

Kampanya sadece Spotify ve Netflix’in kendi internet siteleri veya mobil uygulamaları üzerinden Axess kredi kartları ile yapılan harcamalarda geçerlidir. Diğer platformlar (ör: iTunes, Google Play, App TV vb.) ve ödeme yöntemleri (ör: telekomünikasyon şirketi üzerinden faturalandırma) aracılığıyla yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan kazanım sağlamak için toplamda 1000 TL ve üzeri internet harcaması yapmak ve Spotify ve Netflix ödemelerini Axess kartlar ile gerçekleştirmek gerekmektedir.

Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 50 TL chip-para kazanabilir.

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Juzdan’dan “Hemen Katıl”a tıklayarak kampanyaya kaydolması gerekmektedir. 30 Haziran 2022 saat 23:59’dan sonra yapılacak işlemlerden kazanım sağlanamayacaktır.

Kampanya sadece internet üzerinden yapılan alışverişlerde geçerlidir.

Kampanyaya mail order işlemler dahildir.

Aynı gün aynı iş yerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahildir.

Hak edilen chip-para, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra kampanya bitiş tarihinden sonraki 5 iş günü içinde karta yüklenecektir.

İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para geri alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması hâlinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır.

Bireysel Axess kredi kartları ile varsa bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir.

Wings, Ticari kartlar, Free, Neo ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir.

Nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, kamu, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.