30 Temmuz 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik enerjisini sağlayan özel şirketlerden biri olan Gediz Elektrik, İzmir’de şebeke iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyor. Elektrik enerjisinin kesintisiz bir şekilde kullanılabilmesini sağlamayı amaçlayan bu çalışmalar esnasında iş ve işçi güvenliği nedeniyle Gediz Elektrik tarafından kısa süreli kesintiler gerçekleştiriliyor.

BUGÜN İZMİR’DE 8 İLÇEDE ELEKTRİKLER YOK

Gerçekleştirdiği elektrik şebekesi çalışmaları kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintilerine ilişkin İzmirliler ile düzenli olarak bir bilgi paylaşımı içerisinde olan Gediz Elektrik, her gün çalışmaların nerede olacağını ve hangi ilçeleri elektrik kesintisiyle etkileyeceğini ilan ediyor. Bu duyuruları resmi web sitesi içerisinden yayınlayan Gediz Elektrik, bölgede yer alan kayıtlı abonelerine kısa mesaj ile bilgi vermeyi de ihmal etmiyor. Gediz Elektrik’in duyuru kanallarına göre, 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü İzmir’in 8 ilçesinde elektrik kesintilerinin ortaya çıkması bekleniyor. Bu kesintilerden etkilenecek olan ilçelerin ise, Gediz Elektrik tarafından gerçekleştirilen duyurular sonrası; Aliağa, Bayındır, Bergama, Bornova, Buca, Çiğli, Gaziemir ve Karabağlar ilçeleri olduğu ortaya çıkmış bulunuyor.

HAFTA SONU ÇALIŞMALARIN KAPSAMI DARALTILIYOR

Daha verimli bir elektrik enerjisi sağlayabilmek adına İzmir’in 30 ilçesinde şebeke iyileştirme çalışmalarını dönem dönem gerçekleştiren Gediz Elektrik, aynı zamanda bu çalışmaları hafta boyunca sürdürüyor. İzmirlilerin daha çok evde olduğu hafta sonlarında çalışmalarını daraltan Gediz Elektrik, ortaya çıkacak olan elektrik kesintilerinin daha az mağduriyet yaratması adına, özellikle cumartesi günleri sınırlı bölgelerde çalışmalar gerçekleştiriyor.

SAAT 17.00 İTİBARİYLE ELEKTRİKLER GERİ VERİLİYOR

Planlı elektrik kesintileri kapsamında ortaya çıkacak olan elektrik kesintisi süresini de planlamayı ihmal etmeyen Gediz Elektrik, bu kesinti sürelerini de İzmirlilerin bilgisine sunuyor. Duyuruları aracılığıyla elektrik kesintilerinin ne zaman son bulacağını belirten Gediz Elektrik, İzmir’de bugün yaşanacak olan kesintilerin en geç saat 17.00’da son bulacağını bildiriyor.

Exit mobile version