Ekonomi

“300 Bin TL altında apartman dairesi mi olur?” Demeyin: Devlet bankası satışa çıktı, hepsinin süresi var!

Ev satın almak isteyenler pazar araştırması yapıyor. Cebindeki paraya göre uygun fiyatlı bir daire almak isteyenlere güzel haber geldi. Bir kamu bankası gayrimenkul satış listesini yayınladı. Yayınlanan listede 300 Bin TL altında aparman dairesi satışı yapılacağı görüldü.

Vakıfbank Haziran ayı gayrimenkul satış listesini yayınladı. Yayınlanan listede 2+1 apartman dairesinin 280 Bin TL ile satışa konulduğu görüldü. İlana teklif vermek için 14 Bin TL teminat bedelinin yatırılması gerekiyor.

Tekirdağ’da bulunan apartman dairesi için yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Satışa konu A blok 11 numaralı bağımsız bölüm mesken, projesinde zemin katta, mahallinde bodrum katta olan bina girişine göre 2. normal katta sağ arka kolda bulunmaktadır. Onaylı mimari projeye göre taşınmaz salon, antre, mutfak, 2 oda, banyo, wc ve 2 balkon hacimlerinden oluşmakta olup, brüt 79 m2 kullanım alanlıdır. Taşınmaz, şehir merkezinin güneyinde konumlu olup, ulaşımı özel araçlarla ve yakın konumdan geçen şehir içi toplu taşıma araçları ile yapılmaktadır. Alt yapı sorunu bulunmamaktadır. Taşınmazın yakın çevresinde taşınmaza benzer özellikte binalar, siteler ve parklar bulunmaktadır. Taşınmaz, kat mülkiyetlidir.