İzmir Haberleri

31 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

İzmir’de elektrik enerjisi dağıtımını üstlenen GDZ Elektrik, bir yılı aşkın süredir İzmir’in tüm ilçelerinde dönem dönem elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar esnasında ortaya çıkan elektrik kesintileri ile ilgili İzmirlileri bilgilendirmeyi ihmal etmeyen GDZ Elektrik’ten yeni bir bilgilendirme gelmiş bulunuyor.

31 AĞUSTOS 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK? İŞTE İZMİR ELEKTRİK KESİNTİLERİ LİSTESİ

Devam eden elektrik çalışmaları kapsamında ortaya çıkan planlı elektrik kesintilerini an ve an İzmirliler ile paylaşan GDZ Elektrik, elektrik kesintilerine dair tüm bilgilendirmeyi resmi web sitesi içerisinden gerçekleştiriyor. Bilgilendirmeleri doğrultusunda aynı zamanda telefon numarası güncel olan abonelerine kısa mesaj ile de bilgi veren GDZ Elektrik, bugün için de bir bilgilendirme gerçekleştirmiş bulunuyor. Buna göre, 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü İzmir ilinin 15 ilçesinde elektrik kesintisinin yaşanması bekleniyor. İzmir ilinde bugün yaşanacak olan elektrik kesintilerinden etkilenecek ilçeler ise, GDZ Elektrik tarafından; Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Ödemiş ve Tire ilçeleri olarak bildirilmiş bulunuyor.

31 AĞUSTOS 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN BİTECEK?

İzmir’de hafta boyunca devam eden elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmalarının ortaya çıkardığı elektrik kesintilerine ilişkin detaylı bir bilgi vermeyi ihmal etmeyen GDZ Elektrik, özellikle de elektrik kesintilerinden etkilenecek olan bölge halkının bu kesintiler karşı önlem alabilmesi için elektrik kesintilerinin tam bir süresini duyuruları içerisine ekliyor. Buna göre, GDZ Elektrik tarafından 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen elektrik kesintileri uygulamasından etkilenecek olan İzmir ilinin Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Ödemiş ve Tire ilçelerinin elektrik ile buluşması en geç saat 18.00’ı bulacağa benziyor.