İzmir Haberleri

31 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşlarından biri olan İZSU, İzmir’de şehir sularının sağlıklı bir şekilde vatandaşlara ulaştırılmasından sorumlu tutuluyor. Bu sorumluluğu kapsamında haftanın 7 günü, günün 24 saati çalışmalar gerçekleştiren İZSU, olası arızaları sonlandırmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan İZSU, bugün gerçekleştireceği su altyapısı çalışmalarından kaynaklı olarak İzmir’in 7 ilçesinin su kesintisi etkisiyle karşılaşacağını bildirmiş bulunuyor.

31 AĞUSTOS 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ İLÇE VE MAHALLERDE YAŞANACAK?

Resmi web sitesi aracılığıyla İzmirliler ile birlikte tüm kamuoyunu anlık olarak gelişmelerden bilgilendiren İZSU, İzmir’de yaşanacak olan su kesintilerini de bu şekilde duyuruyor. Buna göre 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü İzmir’de devam eden su kesintilerinden Bergama ilçesi Turabey ve Gaziosmanpaşa mahalleri; Karabağlar ilçesi Cennetçeşme mahallesi; Karşıyaka ilçesi İnönü mahallesi; Menderes ilçesi Orta mahallesi; Ödemiş ilçesinin genelinde; Selçuk ilçesi Zafer mahallesi; Tire ilçesi Saruhanlı ve Kurtuluş mahalleleri ile civarının etkilenmesi bekleniyor.

31 AĞUSTOS 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

İzmir’de gerçekleştirilen su kesintileri doğrultusunda yaşanacak mağduriyeti asgari düzeyde tutabilmek adına çalışmalarına ilişkin tüm detayları İzmirliler ile paylaşan İZSU, su kesintilerinin ne zaman sona ereceği bilgisini de duyuruları aracılığıyla İzmirlilere iletiyor. Bu bilgilendirmeye göre, Menderes ilçesi Orta mahallesindeki su kesintisi saat 12.00’de sona ererken, Karabağlar ilçesi Cennetçeşme mahallesindeki su kesintisi saat 12.40’ta; Selçuk ilçesi Zafer mahallesindeki su kesintisi saat 13.00’da; Karşıyaka ilçesi İnönü mahallesindeki su kesintisi saat 13.05’te; Bergama ilçesi Turabey ve Gaziosmanpaşa mahallerindeki su kesintisi ise saat 14.20’te bitiyor. Öte yandan Ödemiş ilçesinin genelindeki su kesintilerinin saat 18.00 itibariyle sona ermesi beklenirken; Tire ilçesi Saruhanlı ve Kurtuluş mahallelerindeki su kesintisi saat 23.00’a kadar devam ediyor.