EkonomiGündem

31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak: 600 TL’ye kadar harcama iadesi alacaksınız!

Kuveyt Türk Bankası tarafından açıklama geldi. Banka, müşterilerine 600 TL hediye edeceğine yönelik bir kampanya duyurusunda bulundu. 31 Ağustos tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayanlara 600 TL’ye kadar harcama iadesi hediye edilecek.

Kuveyt Türk Bankası’ndan alınan bilgilere göre, 31 Ağustos tarihine kadar yapılacak 200 TL ve üzeri ilk Sağlam Nakit Kart harcamasına 200 TL, verecekleri her otomatik fatura talimatına 50 TL olmak üzere toplamda 200 TL, 200 TL ve üzeri ilk Sağlam Kart harcamasına ise 200 TL olmak üzere toplamda 600 TL’ye varan harcama iadesi verilecek.

200 TL HARCAMA İADESİ YAPILACAK

200 TL’lik Sağlam Nakit kart harcamasına 200 TL harcama iadesi hediye! Sağlam Nakit Kart ile 200 TL ve üzeri yapacağınız ilk alışverişte 200 TL harcama iadesi alabilirsiniz.

Herhangi bir kanal üzerinden verilen her fatura talimatı ödendiğinde 50 TL, toplamda 200 TL’ye varan Altın Puan hediye! Verdiğiniz her fatura talimatınız ödendiğinde 50 TL Altın Puan kazanabilir, toplamda 4 fatura talimatına kadar vererek 200 TL Altın Puan kazanabilirsiniz.

Mobilden müşterimiz olan ve Sağlam Kart alan müşterilerimize, yapacakları ilk 200 TL ve üzeri kredi kartı harcamasında 200 TL Altın Puan hediye.

Kampanyalarımızdan aynı anda faydalanarak toplamda 600 TL harcama iadesi kazanmak için hemen görüntülü görüşme ile müşterimiz olun, size özel avantajlardan faydalanın.

KAMPANYA DETAYLARI VE KATILIM KOŞULLARI;

Kampanya kapsamında kazanılan hediyeler Kampanyalı Müşteri’nin aktif olarak kullandığı nakit kart veya kredi kartına yüklenecektir.

Kampanyadan mobilden Kuveyt Türklü olan bireysel müşteriler faydalanabilir.

Kampanyaya katılım 30.000 kişi ile sınırlıdır.

Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.