Gündem

31 Ağustos’a kadar Akbanklı olan 7 bin 500 TL’yi cebine koyuyor; tek şart Akbank Mobil’i indirmek! İşte kampanya detayları…

Yeni müşteriler kazanmak için benzersiz bir kampanya ile vatandaşlara çağrıda bulunan Akbank, bu ay içerisinde Akbank ile ilk kez çalışacak olan vatandaşlara, yüzde 0,99 faiz ve 12 ay vade ile 7 bin 500 TL’ye varan krediler veriyor.

AKBANK, YENİ MÜŞTERİLERİNİ HOŞ GELDİN KREDİSİ İLE KARŞILIYOR

Yeni banka müşterisi olacak olan vatandaşlara “Hoş Geldin Kredisi” kampanyası sunan Akbank, 2 Ağustos 2022 tarihi ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip, “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek mobil bankacılık sistemi üzerinden ilk kez Akbanklı olacak olan vatandaşlara yüzde 0,99 faiz oranı ile 7 bin 500 TL’ye varan ihtiyaç kredisi veriyor.

5 GÜN İÇERİSİNDE BAŞVURU YAPMAK GEREKİYOR

Daha önce mobilden Akbanklı olan müşterileri için benzer bir kampanya düzenlemiş olan Akbank, bu kez “Hoş Geldin Kredisi” kapsamında sadece yeni banka müşterilerine kredi veriyor. Akbanklı olduktan sonra kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan vatandaşların belgelerin onaylanmasının hemen ardından Akbank Mobil aracılığıyla kredi kullanımını gerçekleştiren banka, her yeni müşterisinin evrak tesliminin ardından 5 gün içerisinde hayat sigortalı bir şekilde yüzde 0,99 faiz ile kredi başvurusu gerçekleştirmesine izin veriyor. Kredi üst limitini 7 bin 500 TL olarak belirlemiş olan Akbank, krediden yalnızca başvuruları olumlu değerlendirilen banka müşterilerini yararlandırıyor.  Öte yandan bu kredi kapsamında maksimum vade sayısını 12 ay olarak belirlemiş olan Akbank, minimum çekim tutarı olarak ise, yeni müşterilerine bin TL kredi tanımlıyor.

DAHA ÖNCE AKBANKLI OLANLAR İÇİN BU KAMPANYA GEÇERLİ DEĞİL

Daha önce Akbanklı olup, ardından hesabını kapattıktan sonra yeniden Akbank’a geri dönen yeni müşterilerini bu kampanyadan yararlandırmayan Akbank, sadece yeni ve ilk kez Akbanklı olacak olan banka müşterilerine kampanya kapsamında kredi veriyor. Sadece Akbank Mobil üzerinden banka müşterisi olan yeni Akbanklılar için geçerli olan bu kampanya kapsamında her yeni banka müşterisi kampanyadan bir kez yararlanabiliyor.